Ebba Busch får behålla det hus hon köpt

INRIKES. 82-årige Esbjörn Bolin nekas prövningstillstånd av Svea hovrätt. Därmed är det nu helt klart att Ebba Busch tar över fastigheten hon köpt och betalt för 3,9 miljoner utanför Uppsala.

Steget Efter

Det var efter att Ebba Busch och Esbjörn Bolin nått en förlikning i höstas som den senare via sitt ombud begärde prövningstillstånd eftersom han inte ansåg sig ha förstått vad överenskommelsen betydde.

Om husaffären på bloggen…

-Pettersson säger att Esbjörn har valt fel rådgivare, han insåg mycket väl vad han gjorde och han fick rimligt betalt, att han hade giriga släktingar och skvallerpressen på sin sida är inte Ebba Buschs fel.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Ebba Busch får behålla det hus hon köpt

 1. Verkar vara ett dålig affär för det gamla rucklet, men där är kanske mycket mark till byggnaden

 2. Skamligt sa Bill, erbarmligt skamligt sa Bull. Både säljare och media bör skämmas för vad de gjort, problemet är att de inte har någon skam i kroppen.

 3. Smutskastningen av Ebba handlade inte ett skit om husaffären. Den var bara en ursäkt för att få klämma åt henne som straff för att hon hade tagit en fika med Jimmie.

  38
 4. Bra att det är klart nu, inför valet, och att hon vann rättegången! Inte för att jag gillar henne speciellt mycket, men det är viktigt nu för det konservativa blocket, och en valseger för det!

  25
 5. är det inte tid att stämma dessa peroner . uppenbart är det en pedofil som smyger runt här och det var väl det som ebba skvalrade om..
  nu är det ju så att inte skvallra borde ju innebär att man skyddar en brottsling en prdofil vill man inte ha smygande i granskapet och man undrar ju om inte Centerpartiet har med saken stt göra. det tycks finnas masdor av pedofiler i det partiet..det borde ju finnas något dom är åtalbart i denna härvan

  13
  8
 6. Då lyckades inte hatmedia med sin uppgift att på förhand döma en meningsmotståndare. Justice will prevail!

  61

Kommentera