Islam vill erövra Europa

Islam som religion växer sig allt starkare i Europa och antalet muslimer blir allt fler i förhållande till folkmängden. Vad innebär det i långa loppet. Inget vi ser fram mot med glädje. Tecknen visar sig allt oftare, varningsropen har ekat i flera år och detta har mötts med sedvanlig naivitet.

För 10 år sedan visade tv-kanalen Axess en norsk dokumentär vid namn ”Det muslimska brödraskapet”. Det som avslöjades i denna borde fått många att reagera, men i snällhetens och naivitetens förlovade land Sverige, drog detta förbi utan någon egentlig debatt.

Jo, några som reagerade var Sverigedemokraterna och ett antal alternativa medier. Rickard Jomshof tog upp dokumentären på sin blogg 2012. Annars var det tyst, så tyst, bland både politiker, journalister och myndigheter.

Idag skriver vi 2022 i almanackan och nu börjar varningssignalerna förbli en verklighet.

Partiet Nyans satsar stort mot valet och utropar kaxigt att de ”ska ta över hela Skåne”. Först Skåne, sedan alla utsatta områden och sedan…?

Doku har avslöjat att hatet från muslimer och mot det svenska samhället växer i sociala medier och i moskéer predikas en negativ bild av Sverige upp. Äntligen börjar också medierna uppmärksamma detta, men är det för sent?

Vi talar här om världens mest lättkränkta grupp som har en vana att möta motstånd med våld. Antalet muslimer växer i Sverige, muslimska partier bildas, klaner uppmanar de sina att välja rätt och vad som predikas bakom moskéernas stängda dörrar har nog varken politiker, journalister eller myndigheter en aning om.

SD:s varningar för 10 år sedan möttes med glåpord och rasistanklagelser. Nu befinner vi oss i en verklighet som SD varnade för och frågan är hur samhället hanterar detta faktum?

10 thoughts on “Islam vill erövra Europa

 1. Muslimerna har vela erövra Europa sedan andra halvan av 700-talet när den anti-kristna islam blivit statsreligion i större delen av de arabiska rikena.

  13
 2. Halalslakt (svenskt djurskyddslag) muslimer i riksdag och regering, muslimska skolor, muslimska idrottsföreningar, muslimsk scoutkår, undantag för muslimer i tex sjukvården, mosker med böneutrop, andel muslimer i Sverige ökar snabbt, anpassad muslimsk kost här och där, mm, mm. Ändå påstår vissa att ingen islamisering sker.

  44
 3. Islam liksom kommunismen vill ha världsherravälde, kommunismen är ett dåligt val, Islam är ett för civilisationen ett dödligt val.

  56
  • Folkrepubliken Kina, där kommunistpartiet styr, motarbetar ju aktivt islam och muslimer, t.ex. i Xinjiangprovinsen, liksom i viss mån även Indien och Ryssland gör – och blir då helt nedskällda av ”liberaler” och dylika i väst, icke minst i Sverige, av alla 8-klöverpartierna. Sovjetkommunismen har f.ö. alltid motarbetat islam; t.ex. redan under Stalins styre på 1930-talet, då han under reformrörelsen ”Hujum” (se Google) i de sydliga sovjetrepublikerna, lät sina militärpoliser tvinga muslimska kvinnor att, under vapenhot, ta av och bränna sina slöjor. Så, kommunismen och islam kan båda vilja ha världsherravälde, men är två helt olika rörelser.

   35
   1
   • Av två onda ting… Den ena dock något lite mer civiliserad än den andra och då väljer ”liberaler” den mest onda. Påminner om 1930-talet då kommunism stod mot nazism. Den ena orsakade upp emot 17 miljoner människor död och fördöms nästan dagligen medan den andra mördat bortemot 50 miljoner och kritiseras nästan inte alls.

    22
 4. Jag tänker först och främst på Sverige, som Miljöpartiet sålt ut i många år till
  muslimska intressen.
  Det är skrämmande att två stolpskott som Stenevi och Bolund kan få härja fritt
  för att sedan bara avgå utan framtida ansvar för övergreppen på Sverige.
  Visserligen är nog 99,9% mycket tacksamma att dom är borta från makten.
  Men det är farligt att människor i deras extremt låga nivå kan få bestämma.

  84
 5. Så länge vi har en socialdemokratisk statsminister så kommer samhället inte att reagera och förfallet kommer att fortsätta. Och jag är rädd att vi även i fortsättningen, efter valet, kommer att ha Magdalena som statsminister.

  60
  1

Kommentera