Anders Ygeman (S) har en enastående humor

VALET 2022. Anders Ygeman, S-ministern med en halvkriminell bakgrund, var Sverige inrikesminister den 3 oktober 2014–27 juli 2017 då an tvingades avgå som en fara för rikets säkerhet när det framkom allvarliga brister i Transportstyrelsens IT-upphandling. Ygeman hade känt till bristerna i över ett år utan att informera statsminister Stefan Löfven. Ygeman hävdade att han inte hade haft möjlighet att informera statsminister Löfven då det inte fanns någon säker lokal.

Efter att ha riskerat Rikets säkerhet blev Anders Ygeman gruppledare för Socialdemokraterna i Riksdagen tills han utsågs till Energiminister den 21 januari 2019 och satt kvar 30 november 2021. Som energiminister förnekade Ygeman att Sverige hade problem med vår elförsörjning.

Den 30 november 2021 tillträdde Ygeman som integrations, migrations samt idrottsminister…

Nu till Anders stora sinne för humor…

Nuvarande integrations, migrations och idrottsminster Anders Ygeman (S)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Anders Ygeman (S) har en enastående humor

 1. Det är onekligen något som händer inom Socialdemokratin . Lena Melins och Jonna Simas motvilja mot invandrare och färgade lyser igenom .
  Det blir allt tydligar från dag till dag .
  Nu måste Sabuni avgå .
  Sorgligt att märka sådant i ett riksblad . Det är samma med inställningen till Israel och Judar .

 2. Utmärkt att du redovisar Ygermans historia. Sådana tillbakablickar saknas i de flesta tidningar och andra media.

  21
 3. När man tillsätter en såsse-minister är det ju av största vikt att man behärskar kärnverksamheten. Nämligen konsten att ljuga utan att skämmas.

  30
 4. När en ”looser” med den utbildningen och det resultatet, utses till minister, i kungariket Sverige, säger det allt om det styrande partiet. Man kan ju undra var man hittar sina ministerämne. Det verkar vara väldigt gott om människor med kapacitet för ”värdelöst vetande” i partiet, vilket börjar avspegla sig i vårt land.

  22
  • Tittar man på vilka som sitter i sossarnas verkställande utskott och vilka som är ministrar så ser man. Minns ni vad Magdalena sa då hon presenterade sin regering?. Hon hade många duktiga och kompetenta att välja bland. Undrar om det var hennes första lögn som statsminister.
   Vad vi har är en kompisregering.

 5. ”Vi förtjänar den bästa vården för våra skattepengar. Gräddfiler och vårdköer måste motas tillbaka för att ge en bra vård för alla.”

  Men som riksdagsledamot kan de gå till Sophiahemmet och få vård. Riksdagen har ett avtal med dem, så det är bara att gå dit…..inga köer där!

  Vad fan gör han om dagarna i riksdagshuset?

  Nu har han 3 områden: integration-, migration- och idrottsminister.

  När han inte klarar av ett område, hur ska han klara 3?

  29
 6. Om jag pillade rätt så är medelbetyget 2,4
  Var det inte så att medelbetyg 2,3 ansågs vara underkänt när jag gick i skolan. Fast det är ganska länge sedan.
  Åsså e väl den linjen inte svårast.

  30
 7. Men det krävs ju ändå ett litet korn av intelligens för att begripa hur korkad man är.

  55
 8. En person utan förstånd och begåvning förstår inte bättre
  Problemet att de närmaste runt honom i partiet besitter samma kunskap

  71
  1

Kommentera