Rysslands kravlista

FÖRSVAR. Ryska krav till OSSE-länder – Finland: ”Helt annan syn”, skrev vi på bloggen igår. Idag rapporterar Sveriges Radio om att Sverige tillsammans med de andra medlemsländerna i Osse, Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, fått brev från det ryska utrikesministeriet.

Finland och Sverige har träffats och tänker samordna sina svar. Ryssland fortsätter sin upprustning i lydriket Belarus.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Rysslands kravlista

 1. Aftonslasken går ut med ytterligare en lögn..,..
  Nu påstår det att RT -Tyskland skulle vara nedstängd !!
  Nyfiken som Stenbock är gick jag in och kollade på min Satellit . Icke sa Nicke på kanal 105 finns som tidigare det ryska programmet. Just nu visar de reklam och söker sälja smycken till ”fördelaktiga pris”.
  Skall kolla senare om de verkligen stänger ner denna sändare…..Eller om Aftonslasken som vanligt är ute och seglar…

  17
  • Ann Linde kan nog läsa på svenska men engelska är hon inte så bra på – har det visat sig. Hon kan ju dock skaffa någon som översätter dokumentet åt henne. Det var inte så svårt att förstå det den ryske ministern skrivit. Det gäller helt enkelt att man ska hålla tidigare ingångna avtal – svårt förstå? Nä, inte det minsta. Ryssland vill inte ha fler NATO/ amerikanska missiler i sin närhet… Putin ställde frågan i ett tal nyligen – skulle USA gilla om Ryssland kryssade runt USA´s kuster??

   17
   1
 2. Vilken jävel!
  Han ber om svar på sin fråga hur Sverige tolkar Istanbuldokumentet!!

  Det är ju en omöjlig kuggfråga, dessutom på ett för Ann Linde obegripligt språk, så den måste genast avfärdas som ett hot och orimligt krav.

  20
  2
 3. ja man skall ju veta att usa har lagt ut spionuppdragen på entreprenad till Sverige .så putin kanse inte litar så mycket på Sverige.
  hela östersjön är full med nedskjutna spionflygplan.

  13
  13

Kommentera