S – var med i racet mot miljonerna!

DUBBELMORAL. Bloggen har i många år regelbundet tagit upp Socialdemokraternas spelsyndikat och de enorma pengar S tjänar på det de vill förbjuda andra att göra. Vinster i välfärd och skola mm för att man gör ett bra jobb är inte ok. Vinster i lotteriverksamhet med ett riktigt kapitalistiskt upplägg med en ekonomiskförening som moderbolag är däremot helt och ok, enligt S.

I sverige är det olagligt att sälja lotter och spela på kredit, för alla utom S. Bilden från Kombilotteriets hemsida.

Koncernen A-lotterierna driver framgångsrika lotterier på den svenska spel -och lotterimarknaden. Spelbolaget Kombispel driver prenumerationslotterierna Kombilotteriet, Drömreselotteriet, Motorlotteriet och Extralotteriet samt skraplotten Glädjelotten till förmån för Sveriges för Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti (Socialdemokraterna) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Operatörsbolaget Nordic Lottery är – tillsammans med dotterbolagen Ideella Spel, Lottericentralen och Spelparken – Nordens ledande aktör inom uppdragslotterier. Bland bolagets uppdragsgivare finns bland andra Pensionärernas riksorganisation (PRO), Bröstcancerförbundet och Synskadades Riksförbund.

Genom att som politiskt parti både stifta lagar och agera på spelmarknaden bedöms Socialdemokraterna ha en unik position.

VD är Jonas Tobias Lindholm, han verkar ha fullt upp med att hålla reda på alla spel och bolag.

Sedan finns Kombispel, där förmånstagare är Socialdemokraterna, SSU, Socialdemokrater för Tro och Solidaritet och S-kvinnor

Spelbolaget Kombispel driver prenumerationslotterierna
Kombilotteriet SEDAN 1956
Drömreselotteriet,
Motorlotteriet och
Extralotteriet samt skraplotten Glädjelotten till förmån för Sveriges för Sveriges Socialdemokratiska Arbetareparti (Socialdemokraterna) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). 

-Pettersson säger att Socialdemokraterna tror som få andra att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

S – Ett skolexempel i korruption och mygel

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “S – var med i racet mot miljonerna!

  1. Undrar vad LO,s raggarhulda säger nu om vinster.
    Om (S) får in flera hundra miljoner på spel vad gör att de behöver 50 miljoner av LO,s medlemmar.
    Har korruptionen ätit sig ända in i kassakistan i partiet .

  2. Säga vad man vill men även om man tycker sosse-politiken är bakvänd och svår att se något vettigt i den så ger det förmåner att vara med i partitoppen.

    33

Kommentera