En S-regering är bäst för vanligt folk – LO:s ordförande ljuger öppet

VALET 2022. -Pettersson vet inte exakt vad LO:s ordförande Susanna Gideonsson menar med vanligt folk men för dem som LO ordförande avser är det tydligen bäst med 1,3 miljoner svenskar fast i bidragsberoende, dagliga skjutningar, EU:s fjärde högsta arbetslöshet, en dåligt fungerande skola, köer i vården, bland världens högsta skatter, världens högsta drivmedelspriser, höga elpriser, låga pensioner, tåg som inte går i tid, massinvandring av dysfunktionella osv. Är det verkligen vad som är bäst för vanligt folk?

Susanna Gideonsson är så fräck så hon blåljuger öppet ”LO är öppna med var våra pengar kommer ifrån och vad de går till. Moderaterna har å sin sida täta band till och sponsras av miljardärer, lobbyister och näringsliv. Hemliga band som är ett allvarligt hot mot demokratin. Hur påverkas Moderaternas politik av dessa nära ekonomiska och personliga band med det svenska näringslivet? Det är fascinerande att detta smussel inte granskas hårdare”.

Sanningen är att M inte tog emot en enda krona från något företag det senaste redovisningsåret. Den som vill kan se själv i intäktsredovisningen till statliga Kammarkollegiet. En ren lögn från LO.

Genom att som politiskt parti både stifta lagar och agera på spelmarknaden har Socialdemokraterna en unik position.

Det känns nästan löjligt när politiska partier kallas Folkrörelser och inte har några inkomster från medlemsavgifter.

Expressen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “En S-regering är bäst för vanligt folk – LO:s ordförande ljuger öppet

 1. Märkligt att sååå många oskolade efterblivna,kunnat nå sådana positioner i samhället !
  Nåväl STATS-TV i de olika EU-länderna eldar på som aldrig tidigare,med sina lögner o fantasier.Själv har jag ingen svensk TV längre,sedan Rikshem stängde ner min kabel-tv.
  Som ersättning har jag ju min parabol och följer nu bl.a. via denna.
  Tyskland har sedan Peking fått årets Olympiad enbart trackat ner på Kina. Idag har de i deras 1:a program en temakväll fylld med negativa rubriker.
  20.15 börjar de med ”Spel med Elden”.”Vem behöver denna Olympiad” ?
  21.00 fortsätter det med ”Vinter utan snö” följt av ”Spel utan frihet” !!
  22.50 ”Kina från insidan”. samt ”Vinterspel med frågetecken”
  Varför lägges sådan enorma propagandistiska program,mot ett Sportarrangemang ?

 2. Ett perfekt ämne till en ministerpost eller annan hög ställning inom S
  Hon har den viktigaste begåvningen för det Att kunna ljuga ohämmat

 3. na ett problem är att när man ljuger så intensivt så är det inte bra om val boskapen genomskådar lögnerna!? och det är ännu väre om valdoskapen får klart för dig om att sosialdemokraterna och L O är samma sak . om man nu inser vad det innebär i löneförhandlingarna med värdens högsta skatter samtidigt kontrollerad av samma orgenisation persson eller vad man vill.

 4. De gör vad som helst för att behålla makten, att ljuga är inte en lögn för dem det är en väg för att få behålla makten.
  Även LO som varit bra för arbetsfreden i Sverige har liksom S förändrats med åren p.g.a. dåligt ledarskap till något för hela Sverige ont.
  Har du en sten i skon som gör ont, vad är lösningen?
  Gör dig av med stenen fortast möjligt!

  32
 5. Det tråkiga är att man inte vet när de ljuger sa min Morsa den gamle sossan , häromdagen , apropå Lo basen .
  Snälla Mamma sa jag . Det är jätteenkelt att veta .
  Hur då??
  Så fort hon öppnar käften , sa jag .
  Jaha är det så enkelt , sa hon .
  Just det sa jag glatt , så enkelt är det .

  37
 6. Ja, för 50 år sedan var det så. Sedan dess har S och M styrda regeringar förstört landet som många generationer hårt arbetande svenskar byggt upp. Dagens sossar är endast intresserade av makten. Svenska folket skiter dom fullständigt i.
  Valet i år är ett iq- test för svenska folket. Vill du likt en kvinna som misshandlas av sin man år efter år ändå vara lojal och inte lämna ? Eller kan du tänka själv och göra nåt åt din situation. SVENSKA FOLK – VAKNA UPP INNAN DET ÄR FÖR SENT….

  40
 7. Sverige, landet tvärtom. Arbeta, betala
  skatt som låglönare= urusel pension.
  Komma hit som vuxen,aldrig arbetat här= olika slags bidrag som vida överstiger låglönarnas pension.
  Arma land.

  46
 8. Låt sossetrollet fortsätta att förklara och försvara socialismen. Under de sista veckorna har hon gjort ett fantastiskt valarbete gör SD. Det finns all anledning att tro, att hon fortsätter med detta.
  Krossa LO. Krossa maffian.

  48
 9. LO riktar in sig på dem som skapar jobb, dvs riskkapitalisterna, och vill ha dem avskaffade. Högre skatt för oss som jobbar och mer bidrag till de som inte ids.

  41
  1
 10. LO är nog inte så öppna vad pengarna går till, hur är det med en pension vid 60 års ålder. Vart kommer dom pengarna ifrån egentligen, det kommer dom aldrig att avslöja för dom som betalar för deras pensioner

  Sen detta med att det bygger på en analys av partierna, undrar vilka extremt svagbegåvade det är som gjort den analysen. Kanske därför dom måste pensioneras vid 60 för att skadan ska bli så liten som möjligt för vanligt folk

  38

Kommentera