Nya S-planen för att attackera SD

VALET 2022. Mindre snack om SD:s rötter och mer om deras politik. I Socialdemokraternas nya valstrategi kommer Sverigedemokraterna att vara en huvudmotståndare. S kommer fokusera på att lyfta fram SD som ett högerparti med politik som är dålig för arbetare och vanligt folk. – Uppenbarligen har strategin att enbart peka på deras rötter inte fungerat, säger Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin, enligt Aftonbladet.

Tobias Baudin, född 1974 och uppvuxen i Socialdemokraternas Sverige. Bild: Steget Efter

Vi kommer att fokusera på deras politik; deras svängning i vinster i välfärden, att de vill avveckla fackens regionala skyddsombud och att de röstat nej till kollektivavtal vid upphandlingar. De är ett högerparti som står på arbetsgivarnas och riskkapitalisternas sida, säger Tobias Baudin (S).

-Pettersson förstår Socialdemokraterna, att fokusera på sin egen politik vinner inga val…

Om Tobias Baudin på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nya S-planen för att attackera SD

 1. Lite svårt att anklaga ett annat parti för att ha rötter i nazismen när man har en egen heilande nationalsocialist som minister. Så det har nog mindre med politik och mer med att de var korkade nog att tillsätta en nazist som statsråd som torpederade den valtaktiken.

  Vilket innebär att allt de ha kvar är att försöka vinna valet på sakpolitik och politiska frågor – vilket blir svårt för sossarna eftersom de har ingen sakpolitik eller några faktiska svar på aktuella politiska frågor.

  10
 2. Sossarnas stora problem är att dom vet att SD har och har haft rätt hela tiden
  om vad som är Sveriges problem, dom är för fega att säga att SD hade rätt och vi fel,
  därför måste dom köra det otroligt löjliga ramsorna om värdegrundstjafset.

  Deras värdegrund visar dom när LO kör över sina medlemmar som röstat fram sin
  repressentant? Den är inte mycket värd. Så dom kan slänga sina sminhade Grisar,
  SD s rötter, och allt skit dom försöker att klistra på motståndarna, det kommer inte
  att hjälpa, dom fackanslutna kommer att överge deras lögnaktiga politik och i ännu
  högre grad söka sig till SD

  26
  • Alla partier vet att SD i minst ett par decennier gjort rätt samhällsanalys. En samhällsanalys som de andra partierna nu anammar som sin egen. Men vi vet var originalet finns.

   13
 3. Var det därför som LO:s ordförande inte tordes möta Åkesson i en debatt
  i tv i går kväll,vilken jävla usling hon är,men hon hade nog insett att
  hon skulle bli överkörd,jag säger fy fan för LO och dess gelikar som
  ger bort medlemmarnas pengar till dom äckliga sozzzarna.

  45
 4. … det verkar ju fungera… fåren återvänder till fållan… S har över 30% i opinion igen och SD strax över valresultatet 2018. S maskineriet är mäktigare än partiet och svensken är ett får i ett sillstim

  39
  • Har dom det? Litar du på opinioner som är utförda av närstående institut,?
   Men visst det finns en hel hop dårar som röstar av tradition, för så gjorde
   Mormor o Morfar o Farmor o Farfar, och vaknar inte dessa denna gången med
   dom oförskämda el och drivmedelspriserna, så vaknar dom aldrig.

   Sen hur kan man rösta på något som gjorts bra för lång tid sen men som alla
   kan se idag har havererat? Dom befinner sig ljusår från den politik som Sossarna
   en gång förde?

   18
   • Opinionsinstitut är affärsverksamheter och de försöker alltid leverera vad kunden vill ha. Ingen kund vill ha sanningen, en kund vill ha vad som gynnar dess position. Speciellt så här innan ett val är det viktigt att se till att folket TROR att opinionen ser ut på ett sätt som gynnar din politiska inriktning eftersom det gör att folket rör sig i den riktningen.

    Så ja, beställaren av undersökningen säger lika mycket om resultatet som själva undersökningen gör.

 5. Sossarna är nu så desperata att dom håller på att skita på sig. Dom har ju själva inget att komma med så det gäller att smutsa ner motståndaren. Dom vet att makten kan glida dom ur händerna och då finns inga gränser. Ett bra exempel var ju när vapenvägraren peter gav sig på Jimmy Åkesson med olika fula tillmälen. När argumenten tryter kommer deras fula tryne fram och visar sitt rätta jag.

  59
 6. Money talks. SD attackerar S. >>> Hur påverkas löner, skatter och pensioner för att försörja ett gigantiskt importerat röstboskap som lever på “försörjningsstöd”. Varifrån och hur tas pengarna? Kan Riksdagens utredningstjänst ta fram sina spadar och sätta igång att gräva klart i god tid före valet och bifoga en sammanfattning tillsammans med valsedlarna. Glöm inte kostnaderna för kriminella gäng och klaner.

  61
 7. ”Socialdemokraternas maktgalna svek mot det svenska folket”, några rader som hämtats ur en lång text från bloggen “Gertrud 1”:
  “För att öka få mer röster och behålla sin makt började Socialdemokraterna inkludera invandrarna och minoriteterna i folkhemstanken, trots att invandrarna inte själva såg sig som, och inte ville bli, svenskar. Propositionen som kom 1968 hette ”Riktlinjer för invandringspolitiken”. 1975 hette den ”Riktlinjer för invandrings och minoritetspolitiken”. Om det inte går bra för invandrare så är orsaken givetvis diskriminering och rasism. För att ändra på det måste man sätta in politiska åtgärder för att hjälpa kriminella, och andra som inte presterar upp på samhällsstegen. Så utan att det svenska folket förstod vad som hände så fattades beslutet att betala invandrare för att rösta på socialdemokraterna under förevändningen att man “borgade för en strävan att göra Sverige till ett föregångsland på invandrarpolitikens område”. För socialdemokraterna innebar det möjlighet att skapa flera institutioner, fler “verk” och kunna anställa fler socialdemokrater och göra folket beroende av socialdemokratin. Idag är nästan varenda samhällsinstitution befäst av socialdemokrater. På så sätt skapar Socialdemokraterna ett behov, och på så sätt får man kontroll, och lyckas behålla sin makt….vi svenskar med vår kultur som våra förfäder byggt upp under mer än tusen år, har sålts ut av de korrumperade socialdemokratiska partiet.
  https://www.gertrud1.com/dekonstruktion-av-vansinnet/2018/09/08/socialdemokraternas-maktgalna-svek-mot-det-svenska-folket

  57
  • Sossarna överlever inte utan “svaga grupper”. Därför behöver det hela tiden fyllas på. De riktigt rika rår de inte på, så “Svensson” får betala. Det är där pengarna finns.

 8. Tacka f-n för att sossarna och LO inte vill dra upp SD:s påstådda nazist-rötter i valrörelsen. De själva och Magdalena Andersson har ju en minister i regeringen som gjort nazi-hälsning, vilket bevisats genom ett fotografi.

  71
  1

Kommentera