Springare: Rikspolischef Anders Thornberg talar plötsligt klarspråk

INVANDRING & BROTTSLIGHET. För några år sedan gick Örebro-polisen Peter Springare ut och talade om det som han såg i sitt arbete varje dag, att det var invandrare som låg bakom huvuddelen av de grova brotten. Det blev ett väldigt rabalder på politiker, journalister och Peter Springares chefer och det slutade med att Springare fick sluta med ett skapligt avgångs vederlag.

Tidigare i januari kopplade rikspolischefen samman kriminalitet med ökad immigration. Det påståendet slutade med att Peter Springares karriär som polis tog slut för några år sedan.

-Pettersson noterar att rikspolischefen hotas inte med avsked, trots att han säger samma sak som Peter Springare.

Det är viktigare vem som säger något än vad som sägs i dagens Sverige.

Peter Springare skriver en krönika om detta på Bullentin, tyvärr bakom betalvägg.

Krönikan kan läsas i sin helhet här.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Springare: Rikspolischef Anders Thornberg talar plötsligt klarspråk

 1. ja är det inte på tiden att polis chefen byts ut man kan ju inte ha en polis chef som befiner dig i fablernas värd skall den få vara sanningsenlig rätts system och domstolar..
  det finns ju faktiskt en kandidat som befinner sig på jorden med en vättigare rätts upplevelse. vad sägs om Peter Springare hav verkar medveten om sin omgivning i alla fall

 2. I Sverige blir våldtäktsmän belönade med ca 1 miljon av JK som tydligen inte fattat sitt jobb. Hon har verkligen satt ribban och med rätt partibok, för vem får sådana tjänster/utnämnanden annars. PK feministerna har verkligen gyllene tider, utbildning mja tveksamt men klarar att lyfta en alldeles för hög lön.

  39
 3. Peter Springare är en rakryggad man, som vågar säga sanningen som den är.

  Eloge till Peter!

  61
 4. Att tiga av politiskt korrekta skäl, när en annan människa förföljs och trakasseras för sitt uttalande, som man dessutom vet stämmer, är det vidrigaste man kan göra. Tänk på det Thornberg. Springare borde ha omedelbar upprättelse.

  77
 5. Det får inte gå för snabbt fram i agendan med att normalisera det faktum att invandrare gör Sverige mer osäkert, otryggt och kriminellt!

  66
 6. Varför är alla dessa myndighetspersoner sådana satans ynkryggar
  och dessa sk journalister som är om möjligt ännu uslare,fy fan,äckligt.

  86
 7. En till som blivit roddare och som försökt komma undan verkligheten under många år, tänk om man samlat ihop alla dessa figurer och låtit dem ro hela dagarna med koppling ut på elsystemet. Sveriges elbrist hade varit ett minne blott.

  70
  1
 8. Thornberg säger det nu för att det är riskfritt. Han har troligen alltid tyckt så men inte vågat säga något, inte vågat backa Springare. Det är viktigare när saker sägs något än vad som sägs i dagens Sverige.

  92
 9. Man ska inte underskatta nyttan av det Springare vågade göra .
  Det blev besvärligt för honom , men han gjorde större delen av Svenska folket en stor tjänst med sitt civilkurage .
  Och det finns mycket kvar att göra. Läs gårdagens Aftonblad där regeringsorganet försöker ta ära och heder av en seriös och hårt arbetande krögare för att hon serverar mat till människor som inte gillar vaccinreglerna .
  Det är nog bättre om restaurangerna slutar servera de vasaller som kallar sig journalister och sprider sin dynga för maktens fromma.
  Bedrövlig läsning och en fingervisning om vart sossarna vill ta det här landet .
  Det är bara att gratulera Anders Lindberg till detta lågvattenmärke .

  97
  • Den intervjun var bland det vidrigaste jag läst. ”Journalisterna” tog dessutom kontakt med krögarens hyresvärd, ägaren till fastigheten där krogen är belägen. Insinuationer, insinuationer… Ovärdigt!

   79
   • De vänsterblivnas vanliga tillvägagångssätt när de vill bli av med åsikter som är sanna men besvärande för dem. Det brukar dock slå tillbaka ibland.

    47
 10. Det viktiga är om en snarstucken journalist och ansvarig utgivare startar ett drev mot någon, om något som de inte gillar.
  Har ämnet det minsta med invandrare att göra, tar det hus i helvetet per omgående, gäller saken misskötsel av land och rike tystas det ner,

  93
 11. ”Det är viktigare vem som säger något än vad som sägs i dagens Sverige.”
  Som det ska vara i ett riktigt socialistiskt samhälle enligt den gode socialistiske tänkaren Lenin.

  67
 12. Sanningen är alltid bäst, men den blir mycket besvärlig för partier som gapar efter mer
  invandring.
  Dessutom extra bra när informationen kommer från polisen.
  Det tackar vi för.

  91
 13. Vi, det vanliga folket som betalar vansinnet vet Peter S har haft rätt hela
  tiden. Arma land

  111

Kommentera