Migration kopplad till gängtillväxt

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Rikspolischef Anders Thornberg tog i dag upp ett antal faktorer han ser som bidragande till de kriminella gängens snabba tillväxt i Sverige, rapporterar TT.

Rikspolischef Anders Thornberg Foto: Lars Hedelin

En kraftigt ökad efterfrågan på narkotika, en accelererande teknisk utveckling och digitalisering, en ökad migration och bristande integration, sa Thornberg i ett tal på Folk och Försvars rikskonferens.

Thornberg efterlyser flera åtgärder – bland annat straffskärpningar, stärkt socialtjänst som är tillgänglig dygnet runt, att det blir lättare att beslagta kriminellas tillgångar och bättre informationsutbyte mellan myndigheter.

-Pettersson noterar att rikspolischefen inte nämner det mest självklara, att stopp invandringen av dysfunktionella och utvisa dom som inte sköter sig.

Synd att det skulle ta så många år för Thornberg att säga det uppenbara.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Migration kopplad till gängtillväxt

 1. Alla de där åtgärderna som Thornberg svamlar om går ju inte att genomföra
  Var ska de människor komma ifrån som ska verkställa detta
  Att det ska vara så svårt att förstå verkligheten
  1,2 miljoner som inte försörjer sig själv ska naturligtvis resa hem igen efter en allt för lång betald semester

 2. SE UPP!!!! Nu ser det ut som om de afghaner som befinner sig i Sverige utan skyddsskäl kommer att få stanna. (S) ljuger konstant när det gäller migration av icke skyddsberoende enligt FN konventionen och allah dess kriminella klaner som har en fri motorväg in i Sverige.

  VAR FINNS OPPOSITIONEN MOT KRIMINALISERINGEN AV SVERIGE???

  Jag kommer ALDRIG att rösta på ett parti som INTE står upp mot migrations våldtäkten av Sverige

  32
 3. Oppps,det som vi vanliga förståndiga har vetat sedan 2015 börjar dom
  regimtrogna svamla om nu som först,vad är på gång nu?Kan det vara
  stora omvälvande saker i görningen eller är det bara fantasier som vanligt.

  22
 4. Oj-oj-oj !!!! Nu blir det nog snart dags för den gubben att leta nytt jobb. För sådana avslöjande sanningar lär ju knappast få stå oemotsagda och ostraffade. Fast detta uttalande var ju bara en del av såssarnas väl förpackade lögn. Att ens försöka knäcka några gäng före valdagen är inte att tänka på. Så den valtaktiken + importen av kriminella analfabeter + att nästan inga busar utvisas, är huvudorsakerna till förfallet.

  41
 5. Nu kryper de fram kappvändarna, en efter en. Man blir ju spyfärdig när man ser och hör dessa politruker, politiker, journalister och övriga förrädare som pratat om mångfald, värdegrunder och kulturberikning i hur många år som helst. Hoppas Finspång har plats nog framöver annars får man bygga ut.

  47
 6. Sent ska syndaren vakna om Anders Thornberg nu var vaken och inte bara drömde och sluddrad i sömnen.

  44

Kommentera