Dokumenten som inte finns enligt regeringen

KORRUPTION. Regeringen tillsatte Coronakommissionen för att den skulle utreda regerings hantering av pandemin.

Steget Efter

Sedan vägrar regeringen att lämna ut de uppgifter kommissionen begär. Regeringen nekade kategoriskt gång på gång att det fanns några anteckningar till coronakommissionen, till media, till riksdagen.

Sedan blev de avslöjade i sina lögner av journalisten Peter Wennblad på SvD. Nu tvingas de lägga korten på bordet.

Dokumenten som inte finns enligt den blåljugande regeringen. Det är tur det finns modiga och ärliga personer på Regeringskansliet.

-Pettersson undrar hur vi kan ha en regering som ljuger öppet och inte ens skäms när de blir avslöjade?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Dokumenten som inte finns enligt regeringen

 1. Petterssons fråga vill jag ändra på och fråga: ”Hur kan svenska väljare rösta på ett parti som inte älskar Sverige?”
  De har också visat att de inte förstår vad demokrati är, eftersom de vägrar att acceptera SD som ett parti med stöd av folket.

 2. Socialdemokraterna har sedan lång tid tillbaka ljugit för det svenska folket. Säkerligen har mycket osanningar aldrig avslöjats. Och varför kan man ju undra. En stor del har under de senaste 100 åren röstat på dem. Varför då ljuga för de som litar på dem.
  Är det av säkerhetspolitiska skäl, vi minns Per-Albins vår beredskap är god. Och det var den ju långt ifrån. Eller ljuger man för att man vill framstå i en bättre dag. Alla är väl ändå inte psykopater eller narcissister. Vad vet jag annat än att det är ovärdigt att ljuga för dem som litar på en.

  • DET ÄR JU DÄRFÖR, de litat på dem, för att lögnerna tvättats vita som förskönande sanningar, som inte haft minsta relevans i någon verklighet alls!

   Hade de ruttna nakna stanken kommit fram till beskådan, hade folket vänt dem ryggen, för länge sen!

   Men förhoppningsvis gör människorna det nu, när de inser vad sossarna går för!!!

 3. Där ser man! Mygel -och lögnpartiet avslöjat i sin totala ruttenhet! ”Så mycket falskhet bor det där!” Hur mycket mer har de ljugit om genom åren??? JO, ALLT!!!

  Det började med nazitransporterna genom Sverige, via Vipeholmskliniken, och tvångssteriliseringarna, via äldrevanvården till idag!

  Socialdemokrati är ondskan själv personifierad!!! Från början, till slut!!!

  VI BEHÖVER INTE DETTA STINKANDE FÖRTRYCKAR -LÖGN -OCH TERRORPARTI NÅ MER!!!

  20
 4. Reinfeldt basunerade trotsigt att han skulle minsann låta ”tsunamibanden” bli offentliggjorda.. Det tystnade kvickt sedan.

 5. Om du på ett möte sagt att vi sparar massor om vi låter coronan ta livet av gamlingarna och ger dom morfin istället för syrgas så …

  31
 6. Pettersson regeringen litar på att alla journalister som har en garanterad försörjning av presstöd och tvångsbeskattning till PS inte kritiserar för hårt.

  26

Kommentera