4 thoughts on “Nytt årsbästa (hittills) i klimatgalenskap

 1. Historiskt har tidigare, alltid en och annan idiot blivit född. Under de senaste decennierna har utvecklingen gått mot en ökning av dårar. Vi ser det dagligen i SVTs nyheter, i riksdagsdebatter och i intervjuer med regeringsföreträdare. Fullblodsdåren saknar förmåga till konsekvensanalys. Något vi känner igen från svensk politik. Koncentrationen av dessa i huvudstaden, har gjort att vi närmar oss en välfärdkollaps, med stormsteg. Klimathysterin påminner i allt, om de genom århundradena många tidigare apokalyspåhitten. Lägg märke till den kraftiga överrepresentationen av kvinnor i pådrivande ställning. Tanken kommer: Är kvinnor mer lättlurade än män? Detta gäller för övrigt även inom politiken. Enbart människor utan kritiskt tänkande går på skiten!

  29
  • Gäller bara att finnas kvar vid köttgrytan/lönen och hålla den kokande för mer bidrag från slavarna, du och jag betalar för bluffen förmodar jag?

 2. Och om Bolund bara hade höjt plastpåse-skatten till 8:- i stället för 7:-, så skulle nog
  Tonga-Tonga förskonats från detta…

  36
 3. När klimatextremisterna kan påstå att koldioxidutsläppen påverkar jordaxelns lutning så blir man inte förvånad att vad som helst kan presenteras.

  39

Kommentera