I Allahs namn: Hjälpsam och omtyckt 58-årig kvinna fick sitt liv totalt krossat

ISLAM. Den 8 september förra året berättade Den Korte Avis en fruktansvärd historia om en kvinna i Berlin som anmälde sig frivilligt till samhällstjänst genom att sköta en trädgård. Kvinnan som på BILDEN kallas Regina G. hade gjort detta arbete i flera år. Hon hade även gjort volontärarbete med flyktingar. Hon var en glad och omtyckt person, rapporterar Den Korte Avis.

Regina G. och afghanen. Bild från Den Korte Avis

Nu ligger hon svårt hjärnskadad på en klinik. Det enda ord som den en gång så glada kvinnan nu kan säga är enligt sonen: ”wunderschön” – ”underbart”. Även i hennes hemska situation är hennes positiva syn på livet obestridlig.

Förklaringen till denna fruktansvärda händelse är enkel och chockerande:

 1. För det första är hon en kvinna.
 2. För det andra jobbade hon.
 3. Och för det tredje passerade en 29-årig afghansk manlig migrant tyvärr förbi anläggningen där hon arbetade. En man med rötter i en islamistisk kvinnosyn och en extrem våldskultur.

Gärningsmannen skulle skicka henne till Paradiset

Den här mannen trodde att det stred mot Allahs bud för en kvinna att arbeta. Han bestämde sig för att straffa henne på plats för detta. Så han drog fram en kniv och högg henne flera gånger i halsen. En främling som försökte komma till Regina G:s undsättning skadades också svårt.

Enligt BILD.de förstördes Regina G:s huvudartär så att nödvändigt blod inte nådde vänster hjärnhalva. Hon tappade talförmågan och är förlamad i ena sidan.

Enligt offrets son hade gärningsmannen sagt till polisen att han ville ”skicka henne till paradiset” – det vill säga genom att skicka henne i döden istället för att låta henne arbeta.

Inte ett ljud från journalister och feminister

Renate G. är nu inlagd på en neuroklinik. Hon försöker lära sig de mest grundläggande färdigheterna från grunden: hur man sitter, står, går, hur man äter och pratar.

Men hennes behandling kostar mycket pengar, vilket regeringen långt ifrån täcker. Därför vädjar nu sonen om hjälp ”för att ge min mamma åtminstone en del av sitt gamla liv tillbaka”.

Det är en historia som borde vara av intresse för danskoch svensk media och förespråkare för kvinnors rättigheter. Men härifrån kommer praktiskt taget inget ljud. Det är tydligen viktigare för journalister och feminister att dölja ett brott som skakar politisk korrekthet i så hög grad än att tala öppet om den våldsamma kulturkrock som ligger bakom ett sådant brott.

Detta är sant i detta olycksbådande fall, men det gäller också mer generellt. När har till exempel dansk media behandlat kopplingen mellan migrantsamhällen och omfattningen av sexualbrott – inklusive gruppvåldtäkter på ett nyktert och objektivt sätt?

Afghanska migranter ligger i topp i Tyskland när det gäller gruppvåldtäkter.

Den grymma knivattacken mot Regina G. gav de extremt politiskt korrekta tyska myndigheterna problem. Man skulle ogärna tala om ett hatbrott som en muslim begått mot en kvinna eftersom hon inte betedde sig enligt islams lagar.

Så ett gammalt knep uppfanns, som också ofta används när man vill dölja att terrordåd sker i islams namn:

De gick snabbt ut med besked om att det fanns indikationer på att den knivhuggande afghanen var psykiskt sjuk. Flera medier återgav denna tolkning. Men det har visat sig att det var helt utan saklig grund.

Det visade sig att riksåklagaren inte kände till några tecken på att mannen var psykiskt sjuk. Det finns inget som tyder på att han remitterats till psykiatrisk behandling.

Polisen känner en påfallande iver att förvandla gärningsmannen till ett psykiatrisk fall – och en motsvarande brist på lust att se hans mordiska misshandel som ett uttryck för att han är en rabiat islamist.

Men man kunde inte hänga med i förklaringarna. Så småningom sades det att möjligheten till ett islamistiskt motiv hade undersökts intensivt. Och det nämns att knivhuggaren tidigare varit inblandad i flera episoder med anknytning till islamism.

Man lämnar intrycket att myndigheterna på ryggmärgen försökte placera gärningsmannen under etiketten ”psykisk sjuk”. Det är en vanlig metod för att visa politisk korrekthet. I det här fallet talade polisen till och med om tecken på psykisk ohälsa, som om detta var ett konstaterat faktum.

Denna metod har även prövats i terroristfall. Man försöker och försöker, men trots all möda tränger verkligheten in regelbundet.

Men försöken till döljande är djupt kritiserade – och farliga. Detta bidrar till att dölja det massiva kvinnoförakt och våldskultur som invandringen har fört in i muslimska parallellsamhällen i våra länder där en extrem och dogmatisk islam råder.

På en klinik i Berlin ligger en kvinna som är ett kusligt vittnesbörd om detta kvinnoförakt. Hon var en vänlig och hjälpsam person. Nu har islamismens mörka krafter förstört hennes liv.

-Pettersson undrar som vanligt om islam gör människor tokiga eller om det är de tokiga som blir muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “I Allahs namn: Hjälpsam och omtyckt 58-årig kvinna fick sitt liv totalt krossat

 1. De nya medborgarna hjälper till att avnationalisera länderna de kommer till. Nyttan är alltså större än skadan.

  5
  2
 2. Islam gör inte människor tokiga! Islam gör människor onda! Islam är djävulens lära!

  Om man läser nya testamentet baklänges, blir det koranen. Ondskans lärobok!

  T ex: hata din nästa som du älskar dig själv. Eller: om du blir slagen på ena kinden, slå ihjäl den som så gör.

  ALLTSÅ: Bibeln baklänges, upp och ner!

  15
 3. Tack o lov att Stenbock kunde lämna Berlin i tid… Dagligen ser jag hur nu hela Tyskland liksom en gång vårt land,sakta men säkert går under !
  Allsköns arter tar allt mer över,och gatubilden består av enkom invasions-styrkan.

  22
 4. Att islam bedövar tankeförmågan och lamslår både förstånd och förnuft finns det otaliga bevis på, här ett aktuellt fall: En kvinna i Pakistan påstås ha hädat islam och profeten Muhammed och för detta döms hon både till döden genom hängning och till 20 års fängelse.
  GP: ”Kvinna dömd till döden för hädiskt inlägg”
  https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/kvinna-d%C3%B6md-till-d%C3%B6den-f%C3%B6r-h%C3%A4diskt-inl%C3%A4gg-1.64078045

  Och om det sinnesförvirrade Sverige, ”Muslimer får hundra tusen svenska skattekronor för att fira Muhammeds seger över de otrogna”
  M. Omar skriver om beslutet av Malmös kommunstyrelse:
  https://detgodasamhallet.com/2022/01/18/mohamed-omar-muslimer-far-hundra-tusen-svenska-skattekronor-for-att-fira-muhammeds-seger-mot-de-otrogna/#more-54779

  23
  • Ska hon hängas först och sen 20år, eller var det tvärtom?

   IQ guldfisk i den fredliga religionen, säger allt, skål, lilla lördag i Sverige.

   11
 5. Ett ämne för min vedklyv, tar inget betalt för att köra den, sakta, sakta, när elen är så dyr ibland?
  Ska fråga grannen om han kan starta upp gävmaskinen, jag betalar dieseln lätt?

  26
 6. Vansinnigt folk finns överallt, men märkligt nog blir vissa oftare vansinniga då de kommer till civiliserade länder.
  Undrar vad det beror på?
  Förmodligen är det då de inser att de aldrig kan bli civiliserade p.g.a. sina kulturella tillkortakommanden.

  21
 7. Afghaner, afghaner, afghaner samma visa varje gång fast uppblandat med andra MENA

  Hur många olika ”värdegrunder” finns det? Eller är det bara i Sverige som begreppet används när det skall tittas snett på någon som vill ha ordning och reda?

  37
 8. Det är ingenting för Svenska medier och feminister . Skulle de kommentera det får de problem med värdegrunden . Svenska feminister vill tatuera sig och prata strunt om Svenska män och snusa. Börja inte snacka om jobbiga grejer . Det orkar vi inte med .

  70

Kommentera