Jimmie Åkesson har tröttnat på regeringens maktmissbruk

VALET 2022. Med dagens partiledardebatt inleddes valåret 2022 som kulminerar valdagen den 11 september. Denice från Riks intervjuar Jimmie Åkesson om dagens partiledardebatt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Jimmie Åkesson har tröttnat på regeringens maktmissbruk

  1. Jimmie Åkesson och SD borde kräva en folkräkning för att reda ut vilka som med laglig rätt befinner sig i Sverige. Detta med anledning av vad Birgitta Sparf, konsult inom socialtjänsten, skriver idag om skuggsamhället, – om den totala slapphänthet och sanktionerad laglöshet som råder.
    Ur Birgitta Sparfs längre text:
    ”Migrationsverkets arbete kan ses som en rådgivande verksamhet mer än en beslutande, och verkets officiella slogan borde vara: ”Vi beslutar, du bestämmer!”. Väljer man att stanna uppnår man statusen ”papperslös”. Vill man så stannar man, och har efter fyra år rätt att göra en ny asylansökan. Har man barn har dessa rätt till fri skolgång och socialbidrag. Man har självfallet även rätt till ”kostnadsfri” sjuk- och tandvård, även om man enligt lagen alltså inte har rätt att vara här. Svenska politiker är bra på att tala om att nu ska fler utvisas. Något man som ”papperslös” kan ta med ro, som tomt prat. De svenska myndigheterna har sedan länge förlorat greppet och har, av förklarliga skäl, mycket dålig kontroll över vilka som uppehåller sig här illegalt. Sverige har en lagreglerad invandring som sägs vara kontrollerad. Men i praktiken är den så gott som fri,
    Birgitta Sparfs inlägg i Det Goda Samhället:
    https://detgodasamhallet.com/2022/01/12/birgitta-sparf-varfor-all-denna-upprordhet/#more-54585

    22
  2. Åtta månader kvar, dom hinner missbruka makten flera gånger tills dess. Men ud ska de, och miljömupparna åläggas kraftiga restriktioner mot att komma i närheten av riksdagshuset. Bort med Vaccinbeviset, kräv intelligmensbevis för alla i riksdan och myndighetslddningarna. Och för stasi tv/Radio. De skulle hålla möged borta. Blir SD för min del, Åkesson är fanken bättre och bättre och han är ju himma ifrån Skåne från början. Kan M byta Uffe mot Sonesson från Staffanstorp vänder Skåne rätt po sossemöged i Stockholm.

    44
    1
  3. SD bör ta sig en funderare inför valet 2022. Är det verkligen en riktig förändring de vill se eller är det bara ett regeringsbyte?

    Jag saknar visionen om vad Sverige skall vara. Jag ser INTE dagens migration som något positivt pga att de som kommit hit inte har integrerat sig utan valt att försätta sina liv som de gjorde i hemlandet. Klaner och kriminella har fått breda ut sig. Då måste man mobilisera och ställa hårt mot hårt och det har INTE SD gjort fullt ut.

    Språkkrav är endast en liten del. Fundamentalistisk religion har inget berättigande i Sverige. Hedersvåld, könsstympning är detsamma som utvisning utan kompromisser. Det finns mycket att säga.

    Vilket parti VÅGAR ta tag i verkligheten?????

    42
    1

Kommentera