Dieseltjuvar

BROTTSLIGHET. Dieseltjuvar i Ånäsetområdet, Robertfors, Västerbotten. Två bilar, fem personer, Mercedes Benz skåpbil och en buss. Safet Merseli heter bilens ägare och han är från Tomelilla tydligen!, twittar Dennis Dus Slotteborn. Safet Merseli är tidigare åtalat i flera brottmål.

-Pettersson säger att dieseltjuvar, ofta från öststaterna, är inget nytt problem och de lär inte minska med dagens priser och öppna gränser…

UPPDATERAT: det kom ett mejl från Hasan Elewi

”Hejsan
Angående inlägget om dieseltjuv
Såhär var det att vi fick dieselstop på ena bilen på vägen i närheten av platsen.
Medans vi stog där och hållde på med bilen så kom han killen och frågade på Engleska om vi behövde hjälp för han kunde inte svenska.
Låtsas hjälpa folk i nöd, sälja 3 st dunkar för 1000kr, han var med hella tiden på plats samtidigt som han tog bilder och gör på detta visset är inte OK.
Kommer göra allt för att komma i kontakt med honom om han inte kontaktar oss så går vi vidare med detta. Mvh Hasan Elewi”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Dieseltjuvar

 1. Mercan på bilden införskaffade Safet Merselis för två månader sedan från kommanditbolaget Milok med 0 anställda och som enl. bolagsregistret bedriver handel med personbilar och lätta motorfordon. I Miloks styrelse ingår 2 personer, 65 o 42 år, där den sistnämnde är åtalad i flera mål, varav minst fyra målnummer är brottmål. På samma adress finns ytterligare ett kommanditbolag registrerat, Robert Olsson Bil & Maskin med 0 anställda och 2 personer i styrelsen, bestående av den tidigare nämnde i brottmål åtalade, samt en annan man, 32 år, också han åtalad i flera mål varav minst fyra målnummer är brottmål.

  12
  1
 2. Märkligt, att ta ett foto går bra, men inte hämta mausern, och se till att bilen blev köroduglig, så fanskapet hade frusit fast i norrlandskogen.

  23
  1
 3. Ser inte problemet.
  Bilnummer finns, namn finns och hemort finns.
  Polisen finns inte. Rättsväsendet fungerar inte.
  Dra egna slutsatser om vad som behöver göras. Nog fan finns det väl några ”breda grabbar” fortfarande i Skåne. Eller?

  60
  1
 4. Maggan, Anders, Morgan; HUR BLIR DET MED UTVISNINGARNA??? FÅR VEM SOM HELST BLI MEDBORGARE??

  59
  1
  • Inte vem som helst får bli medborgare, du måste klara kriteriene, du måste tillhöra ”raketforskargruppen”, ”pensionsräddaregruppen” och du måste på rösta sozzarna eller någon av dom andra partiene på den signalröda kommunistsidan i svensk politik för att få medborgarskap mycket snabbt och problem/kontrollfritt.

   47
   1
 5. Kunde kräket gå därifrån? Fanns det något som var helt på Mercan efteråt?
  Ser man en sån typ så borde det vara möjligt att trumma ihop ett gäng som ger möget den rätta behandlingen.

  96
  1

Kommentera