Även vi seriösa kan göra fel

Skammen att vår statsminister haft städhjälp som vistats illegalt i landet har inte lagt sig och kommer inte att lägga sig på länge. Vem som gjort fel, varför och hur detta kunnat ske lär ältas ett tag framöver. Därför måste detta vara en prekär situation för Magdalena Andersson med tanke på uttalandet i december.

Om en vanlig företagare eller privatperson kommit lika lindrigt undan är svårt att sia om. Özz Nujen ansåg sig vara ovetandes om att hans egen släkt anlitade en annan illegal invandrare, terroristen och mördaren Rakhmat Akilov. Vi får förutse att han var det, precis som vi får anta att Maggan var.

I statsministerns fall blir det dock prekärt efter hennes uttalande på samarbetspartnerns LO:s kongress i december.

Om jublet lagt sig bland LO:s elit lär vi aldrig få veta, men jag vet att det kommer att skrattas på min arbetsplats i morgon.

5 thoughts on “Även vi seriösa kan göra fel

 1. Två äckelpäckel kärringar fångade på samma bild. Att sossar gör fel kan vi bara fetglömma ….

 2. Jag trodde att sossar är felfria. Det är ju så dom vill framställa sig själva. Firman hon anlitat är ju allt annat än felfri…..

  28
  1
  • den som tror att sossar är felfria, bör nog tala med en läkare om allt är som det skall.

   15
   1
 3. Om Magdalena A har använt en seriös firma och de skickar ut en person som är efterlyst, så vill jag som ej socialdemokrat säga, hon skall ej beskyllas för något.
  Annat är om hon använt en firma utan skattsedel för att få billigast möjliga kostnad då skall hon lämna sin post per omgående.

  7
  14

Kommentera