Pedofilerna ska dömas till livstid på straffkoloni i Arktis

BROTT & STRAFF. Personer som döms för att ha våldtagit barn ska avtjäna sina straff i fängelsekolonier på Arktis. Så lyder ett lagförslag som snart väntas gå igenom i Ryssland – efter ett fruktansvärt brott tidigare i veckan. – De kan inte kallas mänskliga, säger den ryska statsdumans talman Vjatjeslav Volodin enligt Daily Mail.

Mohammed gifte sig och hade sex med Aisha när hon var nio år.

Veronika Nikolayeva, 5, lekte vid sin mammas arbetsplats i Kostroma i västra Ryssland tidigare i veckan. Bilder från en övervakningskamera visar hur två män lyfter upp Veronika och bär i väg flickan mot hennes vilja. Männen våldtog och knivmördade sedan den femåriga flickan på sitt hotellrum. 

Polisen hittade Veronikas kropp i en väska i rummet. Gärningsmännen, en 44-årig man och en 24-årig man, har erkänt. En av männen är tidigare dömd för att ha producerat barnpornografi.

Brottet har väckt mycket stor uppmärksamhet i Ryssland som inom kort väntas skärpa straffen mot pedofiler som är återfallsförbrytare.

Ryska statsdumans talman Vjatjeslav Volodin, en av president Vladimir Putins främsta allierade, kräver att personer som dömts för våldtäkt mot barn hädanefter ska avtjäna sina straff i fängelsekolonier i Arktis.

– De som dömts för såna brott bör avtjäna livtidsstraff på hårdast möjliga sätt, i extrem kyla eller i gruvor. De här svinen bör tvingas att arbeta så hårt som möjligt så de varje dag blir påminda om brotten de har begått och ångrar dem, säger Vjatjeslav Volodin.

Parlamentsledamoten Alexander Khinstein från partiet Förenade Ryssland, dit även Putin hör, säger att det är ”nödvändigt att anta lagförslaget om skärpta straff för våldtäktspedofiler så snart som möjligt”.

-Pettersson säger att det finns några få saker som är bra med Ryssland, kanske Sverige kan hyra platser i straffkolonin?

Mohammed och Aisha. Hur kan en hel sekt respektera en man som gjort barnvåldtäkt legitimt?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Pedofilerna ska dömas till livstid på straffkoloni i Arktis

 1. Pedofilnätverkat med Jeffrey Epstien mfl börjar falla, senaste fallet var Ghislaine Maxwell, som dessutom vittnat om höjdare som besökt Epsteins Lolita Island, bevis finnns i form av passagerarlistor för Epsteins privatjet.

  Men nu har även CNN reportern John Griffin hamnat i trubbel:
  https://nypost.com/2021/12/15/cnn-fires-pedophile-chris-cuomo-producer/

  Även Joe Bidens dotters dagbok som läckt ut visar att det tom når högsta makten i USA, sjävaste presidenten.
  https://www.newswars.com/exclusive-source-biden-daughters-diary-details-not-appropriate-showers-with-joe-as-child/

  Detta är danolikt enbart toppen på isberget….

 2. Enligt Wikipedia: ”Pedofili (av grekiska pais, genitiv paidos, ”barn” och philia, ”kärlek”, ”vänskap”) är en vuxen människas sexuella dragning till barn.” Det intressanta är att psykologer och psykiatrer unisont säger att homosexualitet ”inte kan botas” men hävdar att pedofili som även det är en sexuell läggning ”kan botas”.

  Deras dragning till barn är en sak men de kan själva välja att avstå ifrån att tillfoga andra skada och om de gör det så har samhället skyldighet att tillse att det inte händer igen. Straffkoloni är nästan idiotsäkert sätt att hindra dem från att leva ut sina lustar.

  11
 3. Vi köper in oss i den anläggningen. Alla som är dömda för våldtäkt borde sitta där livet ut. Inte bara pedofiler. Det kommer att bli många afganer……

  37
  1
  • Det kommer nog inte S-regeringen med Andersson, Johansson & Co att tillåta. Då skulle nämligen en del profiler i ett av regeringens stödpartier riskera att hamna där.

 4. Jag tycker Maggan ska prata lite snällt med Putin om att vi kan få dela straffkoloni på Arktis. Vi har många obotliga inavlade från Mellanöstern som aldrig kommer att bli normala. Det är bra om Ryssland kan driva fängelset så det blir ca 20 gånger lägre driftskostnad.

  43
  1
 5. Är inte Norrland stort nog för lite baracker utplacerade ca 20 mil från närmaste civilisation, alla intagna försedda med fotbojor för kontrollens skull.
  Inte mycket personal behövs de intagna får utse köks och städpersonal samt ordningsmän.
  De ska jobba med hårt kroppsarbete ex. vis gräva diken på sommarsäsongen, vintertid skogshuggning med verktyg från 1940 talet. Allt arbete skall vara ackordsarbete en viss kvot skall fyllas varje dag för att få mat.
  M.a.o de skall vara så hårt att ingen vill någonsin komma tillbaka.

  40

Kommentera