Franska tv-tvillingar döda i covid

PANDEMI. De franska tv-personligheterna och tvillingbröderna Igor och Grichka Bogdanoff har dött med covid-19, rapporterar flera medier. Bröderna blev 72 år gamla och dödsfallen har väckt stor uppmärksamhet i Frankrike, skriver Lemonde.

Igor och Grichka Bogdanoff. Bild från YouTube

Ingen av bröderna var vaccinerade mot covid-19 och uttalade sig senast i december i en intervju att de var skeptiska till de nya mRNA-vaccinen som har utvecklats.

Igor och Grichka Bogdanoff blev kända på 1980-talet för tv-showen Temps X. De senaste åren har i stället deras förändrade utseende hamnat i fokus och bröderna förnekade att de gjort plastikoperationer. De menade att deras nya utseende snarare berodde på ”experiment” som de hade gjort. De hävdade också att de var inblandade i att skapa kryptovalutan bitcoin

Bröderna dog med sex dagars mellanrum.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Franska tv-tvillingar döda i covid

 1. Det där skitsnacket att de som har underliggande sjukdom och får Corona och dör, så är det inte Corona de dör av utan den bakomliggande sjukdomen. Men får de inte Corona så lever de ju vidare med sin sjukdom…..

  Om två personer blir skjutna i huvudet och dör. Den ene fullt frisk, den andra har en del sjukdomar.
  Båda dör av kulan oavsett om de är friska eller ej. Inte på något bakomvarande.
  Och vad det där genmanipulerade vaccinet gör på sikt kan man funderar på.

 2. En vaccinerad journalist som ändå blev sjuk, skaldade så här!
  -Tänk vilken tur att jag tog sprutan, tack vare den så blev jag inte så sjuk som jag skulle ha blivit om jag inte hade tagit vaccinet!
  Ja, så intelligent var han -men vi må ha överseende, han var ju som sagt bara en journalist, en svensk journalist dessutom!

  26
 3. Svar till Pettersson , du har helt rätt angående polio vaccinet , vet du antalet personer som fått polio efter 4 sprutor polio vaccin ? Det är mängder av individer som får covid 19 trots 3 sprutor covid 19 vaccin . Min poäng är det som ges idag är en form av bromsmedicin och inget vaccin . Rätt mig om jag har fel .

  17
  • Det är nog inte helt tokigt att jämställa nuvarande vaccin med bromsmedicin faktiskt. Broms mot främst allvarlig infektion och lite smittdämpande. Men inte jämförbart med t.ex. poliovaccin i effektivitet. Mer att jämföra med vaccin mot säsongsinfluensa som många äldre tar en gång om året ungefär.

   Nytillkomna och extremt smittsamma omikron verkar i sig mildare men nog kommer en och annan antivaxxare stryka med även denna våg. Andelen ovaccinerade är klart överrepresenterade på IVA.

   1
   20
   • Vad spelar det för roll om de är ovaccinerade eller inte?
    Flesta hamnar där på grund av andra underliggande sjukodmar.
    Sen så har det varit färre vårdade på IVA under 2020/2021 jämfört med åren tidigare.

    Antal inskrivningar per år:
    2021: 42 991
    2020: 44 539
    2019: 46 024
    2018: 46 123
    2017: 45 368
    2016: 45 520
    2015: 46 397
    2014: 45 759

    https://portal.icuregswe.org/utdata/sv/report/demo.vtfstart

    14
    2
   • Enligt Svenska FHM är det flera vaccinerade än ovaccinerade som måste ha sjukhusvård pga Covid

 4. Klappjakten på ovvaccinerade fortsätter.Om vi nu har har fått en ny variant som inte ger annat än vanliga förkylningssymtom så kan man ju undra varför dom drakoniska åtgärderna fortsätter ? Hur många sprutor till blir det ? Snart får vi väl gå med droppställning så behovet täcks …eller ? Nu måste sans och förnuft få råda istället men det verkar bara bli galnare och galnare i vår värld.

  40
  5
  • Misstänker starkt att Macron lyckades nyss med något i samma klass som Hillarys deporables, Zemour & co tackar.

   8
   1
 5. Hur har det konstaterats?
  Via PCR test som inte kan ställa diagnos, eller en ny briljant uppfinning som kan visa vilken sort det är utan ens ha isolerat det numera världsberömda C-19 viruset

  26
 6. Med eller av, stor skillnad, ska de obduceras för bevis?

  Ser ju ut som två buktalardockor?

  55
  • Det gäller väl alla sjukdomar? Olyckor också ofta, när det inte finns ögonvittnen.
   Eller varför inte ”Ali dog med skottskada”? Jag menar han dog troligen ytterst av söndersliten ådra eller förblödning, så med skottskada. Inte av.
   Varför är just covid som dödsorsak så ifrågasatt? För att folk är rädda för vaccin eller?
   En i min släkt dog nyligen med cancer men den direkta dödsorsaken var hjärtstillestånd. Bevisar det att cancer är ofarligt? Skall man även säga död med cancer?

   10
 7. Undrar vilka underliggande sjukdomar de har!
  Enkel jämförelse med det som skrivs i sverige.
  Nyligen artikel gällande IVA i Sörmland , 13 covid patienter, 2 är vaccinerade, 11 st är ovaccinarede.
  De som kommer in på IVA, oberoende om de är vaccinerade eller inte så har 80,7% någon underliggande sjukdom, vilket betyder att många på IVA som är ovaccinerade kanske inte får vaccinera sig.
  https://www.icuregswe.org/data–resultat/covid-19-i-svensk-intensivvard/

  De som dör/dött sedan juli månad är i stort sett vaccinerade, ca 80-85%
  https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2021/covid-19-veckorapport-2021-vecka-50-final.pdf

  Snart kommer det komma till en punkt där det inte går att skylla på ovaccinerade längre, vem bär då skulden, de som inte tagit sista sprutan?

  Nederländerna planerar att ge 6 sprutor totalt, två till under 2022 och en under 2023 men kan ändras beroende på läge.
  https://www.newsweek.com/netherlands-vaccination-booster-coronavirus-covid-shot-1664296

  31
  1
   • Vart har jag skrivit att det är fel på vaccinet?
    Narrativet som går nu är att allt är de ovaccinerades fel, de belastar sjukvården, IVA osv. men totala belastningen på t.ex. IVA är inte högre nu än under åren mellan 2012-2019 utan till och med lägre under 2020 och 2021.

    49
    1
   • Jag skulle vilja ta ett räkneexempel för er som inte är söndermanipulerade av gammelmedia eller propaganda apparaten SVT.
    Tegnell sa att 20% hade haft Corona 1 okt 2020. Då borde minst 40% haft Corona nu. 85% är vaccinerade. Hur många kan då inte ha antikroppar?
    Som sagt det är vi ovaccinerade som är den nya Donald Trump, och får stå vid skampålen. I själva verket är det vaccinet som är ett skämt.
    Kan någon förmå propagandaapparaten SVT att räkna på detta?

    35
    2
   • Ja m det visar sig att de vid obduktion dött av vaccinet, fast det förutsätter ju att obduktion görs av alla som fått vaccin vilket aldrig kommer att tillåtas ! !

    17
    1
   • Kungen och drottningen testade positivt för covid 19 , trots Tredje vaccin sprutan . Några funderingar på det Pettersson ?

    24
    2
   • Ja, jag antar att man kan fundera på varför dom inte blivit allvarligt sjuka, Kungen har knappt några symtom alls och Silvia väldigt lindriga.

    Undrar hur de mått utan vaccinering?

    Hur mår du själv? Jag antar att du fått fyra doser poliovaccin.

    4
    21
   • När det blir en överdödlighet efter sprutandet så väcker det en viss undran

    24
    2
   • Intressant finansnyhet, kräver litet fingerfärdighet för att kunna läsa:

    https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

    Notera att CEO för livförsäkringsbolaget uttryckligen säger att dödsorsakerna som meddelas inte är covid.

    Jänkarna har en intressant tradition av att företagen tar livförsäkring för sina anställda och ifall någon anställd dör, då är företaget förmånstagare, ej de efterlevande. Vissa storbolag budgetera dessa poster varje år …

 8. På tal om utländska nyheter har en Windmölla fattat eld i n:a Tyskland.Möllan värderades till hela 5 miljoner SEK !!

  37
  2

Kommentera