Den globala uppvärmningen slår till i Japan

Från Japan kommer denna video som visar hur den globala uppvärmningen drabbar Japan. Det vet väl alla att den ”globala uppvärmningen” gör att det blir kallare och mer snö!

Eder FjärranÖsternrapportör undrar: Kommer SVT att sända sin TungaGrönaGlobalaKlimatKorrespondentExpert Erika Bjälström för att rapportera o, denna klimatkatastrof ??

4 thoughts on “Den globala uppvärmningen slår till i Japan

  1. Det är ovanligt kyligt på Norra Halvklotet denna norr-vinter. Sannolikt beroende på effekter från s k Solfläcks-minimat. Men det är faktiskt 5:e året det är så nu. Det är bara så lätt att manipulera nordbor via media, eftersom enda region på Norra Halvklotet där det varit oförändrat milt under dessa år är Norden. Samtidigt har sydvintrarna varit ovanligt kyliga. Under flera år har t ex södra 1/3 av Amazonas under flera veckor drabbats av svår nattfrost, för att inte tala om snö (som dock smälter bort (hittills) under dagtid.

    Om man kalkylerar klimat med enbart omanipulerad rådata, så konstaterar man att för 5:e året är jorden under avkylning!

    Vi vet vad som hände under Lilla Istiden (detta är ingen liten istid) och det är felslagna skördar. I Sverige var det 28% i år. I andra delar av världen lika mycket. Världsmarknadspriserna för livsmedelsråvaror höjdes i april med ca 40%, för att få producenter att släppa livsmedel de eg behöver för att inte deras egna skall svälta. Pengar kan ju inte ätas. Med kyla kommer alltid svällt. Med värme kommer goda skördar. MER CO2 I ATMOSFÖREN! Fast CO2 har väldigt lite med klimat att göra. Mest handlar de om vattenånga/moln, som klimatreglerar.

    23
  2. SvD:s papperstidning har en frimärksstor artikel på undangömdplats om snön och kylan på USA:s västkust och inget om snön i Japan. Kyla är tydligen inget som SvD tror att deras läsare är intresserade av. Märkligt.

    22

Kommentera