6000 nya medlemmar i SSU

INRIKES. Vi ska vinna valet nästa år och Magdalena Andersson ska bli statsminister igen. Och vi som är unga ska inte bara kunna känna hopp om framtiden. Vi ska kräva det genom att organisera oss. Starkare tillsammans. Gå med du också redan idag, skriver SSU på Twitter och fortsätter med ”gå med gratis, ta ställning med medlemskap för att visa stöd för SSU:s idéer och värderingar”

Vi som varit med några år vet hur SSU brukar få upp antalet medlemmar, SSU tillämpar avgiftsfritt medlemskap. Det maximerar möjligheterna till bidrag som ofta är relaterade till antal medlemmar.

Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) medger att fifflet i SSU har skadat arbetarrörelsen. Men SSU-ordföranden Ardalan Shekarabi tänker inte avgå, sa Ardalan till Expressen år 2005.

År 2002 var Ibrahim Baylan (S) revisor i SSU Västerbotten. Baylan som nyligen slutade som näringsminister godkände då Västerbottensdistriktets redovisning för 2001, som detta år redovisade 6 000 kronor i medlemsintäkter och 40.000 kronor i utgifter för medlemsavgifter, som betalats vidare till förbundet centralt. Avgifter för medlemmar som inte själva betalat, enligt Expressen.

Nuvarande socialminister och dåvarande SSU-ordförande i Kalmar, Lena Hallengren, 31, granskades av polis och riskerade åtal för bedrägeri med medlemssiffror, skrev Expressen år 2005.

-Pettersson säger att det är bara några få exempel på fuskande sossar som gått vidare i karriären och hamnat i regering, men jag vill inte skriva en tjock bok. Mygel och fusk verkar vara en merit i Socialdemokratiska partiet.

SSU:s värderingar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “6000 nya medlemmar i SSU

 1. Ett sätt för att få mer bidrag Att ljuga om sånt garanterar en försörjning i ett framtida politiska engagemang
  Tror inte deras betalda tjänstemän i alla dessa statliga verksamheter har så många barn som de kan tvångsansluta

 2. (S)kammens ungdomsförbund, det var dom som ropade fientliga slagord om Judar
  när dom marcherade i Malmö för något år sen! Vill vi ha Judehetsare en gång till,
  räcker det inte med Sossarnas kryperi och hjälp till Tyskarna under andra V.K???

  16
 3. Det finns tydligen inte någon hejd på det skrupellösa elaka spelet. När de sedan är vuxna fortsätter det naturligt i samma anda i riksdagen kan jag tänka mej. Varför vissa partier har svårare än andra att finna sig i verklighetens villkor är ändå en gåta. Några av dem ska ju faktiskt ta ansvar för Sverige, en region eller kommun. Det vilar ett falskt romantiskt skimmer kring socialism eller kommunism, för de pratar teoretiskt om gnistrande utopier, som i praktiken blir onda mardrömmar när vissa funnit sina nätverk. Se och lär av historien genom tiderna, ondskan smyger sig på när man tror staten och systemet är fulländat. Det är lättare tror jag att hejda korruption/ondska i en normal demokrati där staten inte har så stort inflytande över rättsväsendet. Men inget är helt garanterat förstås.

  29
 4. Nåja om nu dessa extrastöd kommer från att de knaprar i sig sina koalitionspartners. Miljöpartiets minskade stöd måste ju ha gått någonstans. Socialdemokraterna är visserligen maktfulkomliga men ett ökat stöd borde förhoppningsvis skapa en mindre spretig vänster.

  24
 5. 6000 tror jag inte ett ögonblick på, jag hade inte trott på 600 heller än mindre på 60 kanske kan jag köpa 6 stycken nya medlemmar. För alla vet ju att socialdemokraterna har fuskat, myglat, smusslat och varit oärliga och alla lär de sig att vara klåpare hela högen hos tant Magdalena.

  65
   • Skitungar ja, som i klippet här ovan, ”leve leve leve Palestina” och knyt ihop det med partiets nya merit, att heila i tonåren, sånt som andra brunsmetats av, brunsmetning slipper man om man är sosse. Sossepacket öppnar sig mer och mer för vilka nynazister dom i grunden är. Men för att tvätta av sina bruna fläckar måste dom tydligen kasta av sig fläckarna på andra, som inte har haft inflytande i en regering än. Det är väl helt uppenbart nu vilka riksdagsledamöter som de facto bekänner sig till nynazismen. Socialpsykokraterna, Miljömarodörerna, Centerpedofilerna & Vänsterclownerna. Bakom dom står dessutom en hel del av Sveriges organiserade feministmaffia i Feminazistiskt initiativ. SD 2022!

    31
    1

Kommentera