Stoppa flerbarnstillägget

INSÄNDARE. För ett par veckor sedan så kunde man ta del av barnmorskornas varningar och protester angående deras arbetssituation som berodde på det ökande barnafödandet. Naturligtvis så nämndes inte denna orsak och inte heller vilka det var som till stor del stod för det ökande födandet vilket en normalbegåvad  person kunde räkna ut.

Under Aktuella frågor, se här under, i sydsvenskan den 20 – 12 så klargörs orsaken till detta av en professor i religionsvetenskap samt en hälsocoach för invandrarkvinnor och en barnskötare. Dom två sistnämnda är tydligen muslimer eftersom dom båda bär huvudduk och har arabiska namn.

Orsaken enligt dom är flerbarnstillägget.

Dom skriver bl a att dom sett hur invandrarkvinnor som fått sitt första barn blir uppmuntrade av andra kvinnor att fortsätta att föda barn för att slippa jobba. Huvudargumentet är att flera barn ger mera bidrag och att dom på detta sättet kan stanna hemma. På så sätt stimulerar flerbarnstillägget dem till att inte integrera sig i det svenska samhället.

Dom har observerat att många kvinnor med barnrika familjer inte kan tala svenska trots att dom har bott i Sverige i flera årtionden och att deras barn är födda i Sverige.

Själv så hörde jag en intervju med en somalisk kvinna i radio  för ett par år sedan som hölls med tolk fastän kvinnan befunnit sig i landet i femton år.

Orsaken till förlossningskrisen är många men viktigt är att Sveriges befolkning sedan år 2000 ökat med 1,5 miljoner individer och här spelar flerbarnstillägget en roll genom att det innebär ett ökat barnafödande.

Flerbarnstillägget är ytterligare en reform som är klippt och skuren för att gynna invandrare. Svenska kvinnor skall ut och jobba och inte föda barn medans invandrarkvinnor kan gå hemma och plocka bidrag genom att föda unge efter unge. Bidrag som man i vanlig ordning inte själva bidragit till med en enda skattekrona för att finansiera och troligtvis aldrig heller kommer att göra det i framtiden.

Det som stör mig allra värst i detta sammanhanget är att kärringarna trots att dom kanske inte tillbringar en enda timme på en arbetsplats utan går hemma inte ens bryr sig om  att uppfostrar sina söner till att bli normala samhällsmedborgare utan dom blir s k gängkriminella gangsters.

Det värsta exemplet på detta är ju den somaliske 17-åringen som sköt ihjäl en polisman i Göteborg.

Sedan satt hans mor i massmedia och beklagade sig över att myndigheterna inte ställde upp när hon anmälde att sonen rörde sig i kriminella kretsar. Den här kärringen kan troligtvis inte heller uppvisa en enda arbetsplats under dom åren hon befunnit sig här.

Maken till fräckhet får man leta efter, tydligen så räckte det inte med att vi skattebetalare troligtvis betalade både hyra och försörjningsstöd samt barnbidrag åt hennes familj nu var det också vårat ansvar att uppfostra hennes son också.

För knappt en vecka var det en annan somalisk kvinna med tio barn som beklagade sig över att dom var trångbodda och hon ville att det skulle byggas större lägenheter som var anpassade för dylika barnaskaror.

Tydligen så har fräckheten inga gränser för dom stackars ”utsatta och segregerade”.

Stoppa allt vad flerbarnstillägg heter eftersom detta tydligen bara uppmuntrar till mer barnafödande vilket är det sista vi behöver. Särskilt när dom här invandrarbarnen i brist på normal uppfostran tydligen till stor del blir förhärdade brottslingar som inte ens tvekar att skjuta ihjäl svenska poliser.

Sandor Herold, enda barnet till invandrade föräldrar

 

8 thoughts on “Stoppa flerbarnstillägget

 1. Svenska barn börjar det bli underskott på, så ta bort flerbarnstillägg slår ju även( kanske mer) mot svenskar

 2. Hur Beduinerna föder har aldrig visats i TV.
  Men plattfotade nigressor brukar de hänga upp i en trädgren,(ute i Bushen) och väntar sedan på sina nya invånare till kannibal-byn…
  Kanske ett bra tips till de styrande i Abzurdien ?

  18
 3. Barnafödande är en inkomstkälla för de med låg- eller ingen utbildning. Den kommer (S) aldrig att ta bort för då sjunker röstandelen för (S).

  41
 4. Låt barnbidragssystemet gälla endast för barn med två pursvenskar som föräldrar. Där har vi stort underskott av nyfödda.

  41
  1
 5. Visste detta är en bra väg att gå och börja med att slopa flerbarnstillägget men de räcker inte på långa vägar ska vi se någon förbättring så är de utvisning, återvandring, stopp av invandring och ett förbud mot den islamska läran som gäller. Inget av detta kommer att ske så länge socialdemokraterna sitter vid makten för just denna grupp som de vill ska rösta på dem under valet. Hade de varit lite tåga i regeringen så hade de förbjudet flerbarnstillägget till de som inte kan visa upp att de är svenskar i 3 generationer bakåt.

  46
  2
 6. Någon brist på barnmorskor är det inte, däremot finns en enorm brist på bra planering. Om man dividerar antalet födda barn med antalet offentliganställda barnmorskor så ska de sköta en födsel var tredje arbetsvecka.

  35
  • Det är som med allt annat inom sjukvården. Byråkratiseringen ökar stadigt, varit minst 4% per år under mina 50 år inom vården, och allt fler sköterskor vill hellre sitta på femhjuling än delta i vården.

   20

Kommentera