En man skadeskjuten i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En man i 35-årsåldern har skottskadats på Kungsholmen i centrala Stockholm. Larmet kom in strax före klockan 12. Mannen har skjutits med flera skott då han befann sig i en hotellreception.

Hotell Fridhemsplan på Kungsholmen

Polisen har ett stort antal enheter på plats och det pågår ett intensivt arbete för att gripa de eller dem som utfört dådet. Enligt uppgifter ska misstänkt skytt ha lämnat brottsplatsen på en elsparkcykel.

Vi arbetar just med ett ett ärende där det är en person som anträffats skottskadad på ett hotell på Kungsholmen, säger Per Fahlström, polisens presstalesperson i region Stockholm.

Det finns i nuläget inga uppgifter om hur allvarligt skadad den skottskadade personen är.

Den här person är förd till sjukhus i ambulans, oklart för mig hur skadeläget är just nu, säger han.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Den skjutne mannen kopplas till ett kriminellt nätverk i Stockholm.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “En man skadeskjuten i Stockholm

 1. Han blev väl nummer 44 el. 45 som hastigt lämnat oss under 2021 ?
  Nåja,det är säkert tryggare i Paradiset än i nya Abzurdistan !

  15
 2. Hur var det nu med badkaret ? Allmänheten behövde ju inte vara så oroliga för riskerna med hala badkar var ju större än att hamna i skottgluggen när gangsterna gjorde upp.Gäller det fortfarande ? Skjuter man i en hotellreception kl.11.00 på f.m. när folk checkar in och ut så tror jag att badkaret ligger i lä…….

  27
 3. Fast är det verkligen utrett att han avlidit av skottlossning och inte av att han fallit i ett badkar på hotellrummet?

  28

Kommentera