Magdalena Andersson köpte kurdens röst för 1500 miljoner kronor

KORRUPTION. När det röstades om Sveriges nya statsminister var det oerhört jämt. Det hade räckt med en enda röst till emot när Magdalena Andersson ny statsminister – leder första enpartiregeringen på 15 år, skriver Rebecca Weidmo Uvell.

C, V, MP, S och partilösa Amineh Kakabaveh röstade igenom Andersson. Den före detta vänsterpartisten och numera den politiska vildes Amineh Kakabavehs krav för att stötta Magdalena Andersson som ny statsminister var att regeringen lovade att stödja hennes kurdiska kompisar i YPG,  som är den beväpnade grenen av Demokratiska unionspartiet (PYD) i Rojava.

Inför omröstningen publicerade Socialdemokraterna överenskommelsen på sin sida och Amineh Kakabaveh, som själv aktivt deltagit i militära strider för kurderna och kommunismen, stod i Riksdagens plenisal och berättade om vad Socialdemokraterna lovat henne. 

Nu kom priset för Amineh Kakabaveh röst. Regeringen skänker bort en stor summa pengar av landets skattebetalare till PYD/YPG, med förevändningen att de ska gå till kriget i Syrien.

Enligt en nyhet på Middle East Monitor.com om att Socialdemokraterna köpte Kakabaveh röst för 376 miljoner dollar fram till 2023. Hittills har Sverige gett 210 miljoner dollar och detta höjs nu till 376 miljoner dollar. Så Amineh Kakabaveh röst kostade alltså 166 miljoner dollar, vilket blev höjningen av anslaget den 24 november. 166 miljoner dollar motsvarar 1.500 miljoner kronor vilket är en betydande summa för en röst.

Varför kurderna redan fått 210 miljoner dollar (1898 miljoner kronor) vet jag inte men jag tycker det är bättre att kurderna är i Kurdistan och slåss för sin framtid än att dom är här och kurderna är bättre än IS. Håller du inte med Özz Nujen?

Nu är inte sossarnas stöd till tvivelaktiga terrorrörelser något nytt. Margot Wallström (S) skänkte miljarder till terrorklassade Hamas och det håller S fortfarande på med…

En stolt Margot Wallström (S) tar emot palestinsk förtjänstorder. Skärmdump Youtube

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Magdalena Andersson köpte kurdens röst för 1500 miljoner kronor

 1. Nej det är helt fel att en partilös ska få avgöra livsviktiga frågor,det är ett gravt fel,
  vi röstar ju på partier (vilket är fel i sig) men hon har ju inget parti, och då blir det
  ju en personröst som fäller avgörande?

  12
 2. Bilden ovanför:
  Abbas belönar Margot Wallström med Jerusalems stjärna , – för soldat som utfört en framstående handling.
  ”Wallström fick palestinsk soldatorden”:
  https://www.varldenidag.se/nyheter/wallstrom-fick-palestinsk-soldatorden/Bbbplp!x@XxYDqvqmXpCFblhzy5rg/

  Och här när:
  Hitler belönar Hanna Reitsch med järnkorset, – för visad tapperhet i fält eller annan krigsförtjänst.
  https://www.hitler-archive.com/photo.php?p=WBBysQxV

  11
 3. Makten utgår från folket. Vilket jävla skitsnack. Tittar man på vilka som röstar på socialdemokraterna är det flyktingar i miljonprogramsområde. Alltså väldigt få svenskar. Och sedan hänger allt på en kurdisk kommunist. Fy fan. Höj procentsatsen för partier att komma in i riksdagen till 20% och släng ut alla politiska vildar. Då slipper vi alla små skitpartier som mp, c, v och L.

  30
  2
 4. Appropå blåbär

  För det första så märker vi nu tydligt vad sossarna har för agenda. Behåll makten oavsett vad det blir för konsekvenser för det röstande och skattebetalande. Nomenklaturen klarar sig ändå ograverat med fallskärmar mm.
  Vi vet att i 7 år har MP hållit S som gisslan för att genomföra diverse helidiotiska reformer.
  T.ex. Varför ska jag subventionera en miljonär som köper en elbil typ Audi Etron GT med en prislapp på 1.3 miljoner eller en Tesla för en mille. Dom hade köpt bilen ändå men mina skattepengar ska inte gå dit.
  El cyklar, Jag kan subventionera vanliga hojar för att främja folkets välmående men inte de med ett batteri. Helt galet.
  Men nu till det viktiga.
  Vi kan inte driva industrin med solceller. För att vi ska få en realeffekt i elsystemet så måste vi ha stora roterande generatorer. Och dessa finns i Vattenkraftverk, Kärnkraftverk, Värmekraftverk.
  Solceller funkar för villor mm som inte är så energikrävande.
  Svenska politiker mäste tänka om eller så får vi göra om sverige till en teknokrati.

  Bort med alla idioter o knapptryckare. Hoppas på ett nytt Sverige hösten 2022.

  El ingenjören….

  51
 5. Situationen är något komplicerad då YPG också stöds av både USA och Ryssland, i det senare fallet då det anses vara ett mindre hot mot den rysslandsstödda Assad-regimen i Syrien än oppositionsgrupperna där. Problemet är att både USA och Ryssland kommer i konflikt med Turkiet pga sitt stöd åt YPG och framtida utveckling i regionen är oklar.

  20
  2
 6. Låter som Bolund. Säger att vindkraftverk och solpaneler kan lösa Sveriges problem. Dags att hon ger sig ut i den tunga industrin och får veta konsekvenserna av intermittent eldrift.

  37
 7. Sverige är utom räddning, vart ska man ta vägen, finns det något som är sämre så det går fort, jordbävning 9.9?

  Innan 2032 är världens ekonomi slut, bara att konstatera.

  37
 8. Och nästa år är det valrörelse och det kommer presenteras den ena miljarden efter den andra när partierna ska övertrumfa varandra i att köpa väljarens röst med hans egna pengar (vilket han av någon underlig anledning inte fattar)

  28
 9. Så Maggans röst kostade oss ytterligare 1,5 miljarder kronor till en kurdisk terrororganisation som bedriver terror mot det syriska folket.
  Vilken tur att hon är så sparsam med våra skattepengar och inte slösar dem på något onödigt.

  47
  1
 10. Snälla, inget nytt. Svennebanan hålls
  i strama tyglar. Hans uppgift är att
  leverera in pengar. Utöver det ska han
  hålla tyst. Den andra sidan , mottagarna
  av dessa enorma summor, kan utan
  konsekvenser fördela skatteintäkterna
  efter behag. Politiker med låg utbildning/ bildning sänder m några
  knapptryckning miljarder till ”behövande”. När vaknar Svennebanan?
  Klockan är redan 0200. För sent, för
  lite. Synd på ett land som slitit sig från
  botten till toppen. Arma land.

  51
 11. Magdalena Andersson – Sveriges första kvinnliga Diktator. Invald på tvivelaktiga grunder. Inkvoterad med med könet som slagträ. Ljuger lika bra som sin företrädare. Kohandel med riksdagsledamot att jämföra med muta för uppgjorda matcher.. Köpt röst för egen vinning, som hela skattekollektivet får betala av. Bistånd till terror. Är såssarna en kriminell sekt ?
  Tveklöst — JA !

  65
 12. Politiker i Riksdagen är valda av folket för folket. Makt korrumperar- skatteslaven betalar.

  46

Kommentera