Sverige kommer att kräva vaccinbevis vid resa i Norden

PANDEMI. Sverige kommer att ställa krav på vaccinpass även för inresande i Norden, säger statsminister Magdalena Andersson (S) till TT.

– Vi ser ju en ökande smittspridning i Europa men också i våra grannländer och i Sverige har vi nu krav på covid-pass med inresa från alla länder utom Norden. I dag kommer regeringen fatta ett sådant beslut om att det kommer vara ett sådant krav även för de nordiska länderna.
Kravet ska börja gälla den 21 december.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sverige kommer att kräva vaccinbevis vid resa i Norden

  1. Vad kommer ni med vaccinationspass att säga när vaccinerna är ordentligt utprovade och analyserade, och det konstateras att de förgiftat era kroppar och ni måste hålla er inne?
    Kanske inget realistiskt scenario, men inte helt otänkbart.
    Har läst på flera ställen att reproduktion hos kvinnor kan bli störd. Kanske vi män i framtiden ska be att få titta i den tilltänkta kvinnans pass.
    Tyvärr finns det mycket att fundera på över dessa pass.
    Det blir spännande läsning om 10 år för att se var som var sant eller konspiration.

    https://prickigahuset.com/2021/05/01/vaccinerade-manniskor-sprider-covid-spikprotein/

    Dessa sidor är censurerade av Googles sökmotor.

    17
    1
    • Är inte orolig för vaccinerna. Väntar på tredje dosen. Så det är lugnt för egen del. Tycker dock att det börjar gå en hel del prestige i det här med vaccinationer. Tycker samhället borde fundera på att tagga ner istället för att trappa upp. Ju mer krav och tvång, ju mer kommer folk att spjärna emot. Det är kanske inte heller så bra för smittspridningen. Har full förståelse för att en del är tveksamma till vaccinering. Om 10 år? Skulle tro att slutsatsen blir att vaccin har gjort viss skillnad till det bättre. Nackdelarna väger över fördelarna. Men, beslutet att vaccinera vs avstå är individens eget (ansvar), staten ska hålla sina fingrar borta därifrån. Din kropp, ditt val. Min kropp, mitt val.

  2. Det tror jag inte, dom brukar att gå under krav Radarn. Trots att många inte bidrar, så fortsätter skojeriet från dom styrande att ge vissa fri sjukvård, snacka om att dela upp
    människor i vi och dom?

    13
  3. Märker ni inte att diktaturen breder ut sig? Eller är ni fullt upptagna av att med glädje tänka på hur det kommer drabba invandrarna?

    28
    1
  4. ”Ovaccinerade bör bara fira jul med sina närmaste”, mästrar Lena Hallengren. Men vad innebär det om man ex.vis tillhör berikar-klanerna i Rinkeby ? Även om dom inte firar jul som vi, så lär dom samla ihop sig ändå. Och dom närmaste i deras fall hamnar väl på 40-50 pers. Host-Host.

    28
  5. Inte kan vi väl kräva vaccinpass av de stackars flyktingar som kommer snyftande och svårt traumatiserade efter att ha betalt en förmögenhet till smugglare?

    Naturligtvis inte, tänkte väl det!

    37
  6. Själv tycker jag att namn o personnumer ska stå i vaccinpasset på den som gav dig sprutan

    41
    2
  7. Naturligtvis gäller det inte T o R till Menaländer som dom flytt ifrån, inte heller ”folk” som flyr hit.

    38
  8. Kommer det krävas från MENA länder med eller är det som vanligt vidöppen gräns? Synd om allla som skall fira jul i länder dom flytt ifrån kanske att kräva det?

    46

Kommentera