Fyra döttrar grovt misshandlade: De får inte bli för ”danska”

INVANDRING & ISLAM. Sorø är en liten stad med 8000 invånare 65 km väster om Köpenhamn på Själland. Där bodde ett muslimskt föräldrapar med fyra döttrar bland barnen, som nu åtalas vid rätten i Næstved för grov misshandel och psykiskt våld i åratal mot döttrarna, som enligt åtalet brändes med en tändare och tvingades sova med chili i munnen, rapporterar EkstraBladet.

Anledningen till den grova misshandeln var att föräldrarna befarade att deras fyra döttrar skulle bli för danska eller få danska pojkvänner, varför flickorna – enligt polisåtalet – uppfostrades med grovt våld, hot och psykisk terror.

Flickorna sparkades och misshandlades med verktyg som grytslevar, skor, bälten och trådar på den bara huden, brändes med en tändare och de tvingades sova med stark chili i munnen.

Föräldrarna förstörde döttrarnas kläder om de var för ”danska” eller utmanande, och flickorna förbjöds att prata med danska pojkar.

De fick inte gå till simhallen, ta arbete eller gå på evenemang i skolan och de blev dagligen hotade med misshandel, så tjejerna levde ständigt i rädsla för vad som skulle hända när de kom hem, lyder åtalet.

Paret, pappan, 51 och mamman, 40, ställdes idag inför domstolen i Næstved i ett mål som väntas pågå i tre dagar.

Åklagaren har begärt att paret ska utvisas om de fälls. Paret nekar till skuld.

Döttrarna är idag 17, 16, 11 och tre år gamla. Våldet och det psykiska våldet har pågått sedan 2016 och fram till sommaren i år, står det i åtalet.

Familjen har fler barn än de fyra döttrarna, och flickornas syskon blev regelbundet vittne till våldet – och föräldrarna fick även de andra barnen att hålla i flickorna medan de blev misshandlade.

Döttrarna nekades också mat eller mjölk om flickorna, enligt föräldrarnas uppfattning, hade betett sig ”fel”.

Den 51-årige pappan hotade vid ett tillfälle de två äldsta döttrarna med grymma konsekvenser om de blev kära i en dansk pojke eller rymde hemifrån.

Du kommer att begravas levande, var hotet mot den ena dottern, medan den andra fick veta att hon skulle ’slaktas’ eller tvångsgiftas med en kusin.

Flickornas mamma var, enligt åtalet, lika oförskämd. Den 16-åriga dottern hotades med en kökskniv, medan mamman bland annat uppgav: ’Ska jag döda dig?’ ”Ska jag hugga ner dig.”

Hon hotade också de två äldre med att bryta benen om de blev för danska, och den 11-åriga flickan hotades med att få huvudet ”splittrat”.

Den 1 juli i år besökte anställda från Sorø kommun familjen och efter besöket blev föräldrarna galna på två av tjejerna, enligt åtalet.

De lyftes i håret, misshandlades och sparkades i ansiktet och på kroppen. Den 11-åriga flickan blev sparkad och slagen i buken när hon låg på golvet, av sin pappa, som också trampade henne på armen, står det i åtalet.

Övergreppen mot flickorna har begåtts – lyder åtalet – utifrån föräldrars etniska ursprung och muslimska bakgrund. Domen i målet faller den 16 december.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Fyra döttrar grovt misshandlade: De får inte bli för ”danska”

 1. ja det är ju klart islam har infiltrerat danska rättssystemet man dömde en minister till fängelse just för att hon förhindrade denna typ av övergrepp.
  det är uppenbart att man granskar och rättsystemen man ser hur korrupt det blr hur saria lagarna smiter in staten ruttnar inifrån man ser en likhet mellan sverige och danmark maud och henes affärer fick koruptionen att spridas !! det märktes alldeles för sent

 2. Förhoppningsvis ser inte danska domstolen mellan fingrarna
  Kan bara hoppas att båda föräldrana skickas dit de kom ifrån och flickorna flyttar till hemlig adress
  Fadern bör även kastreras så historien inte upprepas i hemlandet

 3. ”Me Too”:

  Blev klappad på låret i en badtunna där flera andra satt !
  Visserligen för 17 år sedan – ”men jag lider ännu av det!”
  (det var alltså inte jag, men jag lider med den stackarn som blev dömd)

  => ”Me Too” ställer upp och förstör livet för killen som satt intill
  henne i tunnan ! ! !

  Fantastiskt viktig uppgift för ”Me Too” !

  – men att islam trakasserar alla kvinnor – det är HELT ok för ”Me Too” !

  Oh! vad jag beundrar ”Me Too”!

  Är det att sexuellt trakassera en kvinna om jag tittar på henne?
  Vågar jag stå bakom en kvinna i kassakön på ICA ?

  Vad är ”Me Too” ?

  Jag beundrar kvinnor men vågar inte längre titta på en kvinna !

  10
 4. En rejäl hickory i knävecket kan förändra en människa enormt, förstår man inte eller hämnas så gör om proceduren.

  14
  1
 5. Det största MÖRKRET i det Nordiska LJUSET stavas islam, en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (islam), där döden (och mishandel) är större än livet.

  34
 6. – men det är väl inte konstigt ?
  Föräldrarna följer väl bara sin religion och sin ”lagbok”?

  Varför gör inte ”Me too” någonting åt detta ?
  Tycker ”Me too ” att religionens, och sektens behandling och syn
  på kvinnans status i livet är acceptabelt ?

  Religion är ju en fantasi !
  Skall en fantasi få styra någon människas liv ?
  Att tro är att inte veta !

  38
  1
  • Mee Too handlar mest om att medie- och kulturelitens kvinnor skall sättas på pidestal. De skiter fullständigt i verkligt förtryck.

   36

Kommentera