Biden fabricerar

Runt 80 personer har omkommit när flera tornados dragit genom delar av USA. I det läget väljer Joe Biden att helt historielöst skylla detta på klimatförändringarna.

Om Biden känner sig tvingad att framföra detta politiskt korrekta uttalande eller om han helt enkelt är okunnig vet bara han själv och eventuellt någon rådgivare.

“I have a feeling we’re not in Kansas anymore”. De berömda orden från Dorothy i klassikern Trollkarlen från Oz. En film som spelades in 1939, så redan då var tornados ett välkänt väderfenomen i USA.

De tio hittills dödligaste tornadorna i USA är dessa:

 • Beecher Tornado 1953 krävde 116 liv
 • WI Tornado 1899 krävde 117 liv
 • MS Tornado 1908 krävde 143 liv
 • Joplin Tornado 2011 krävde 158 liv
 • Higgins/Woodward Tornado 1947 krävde 181 liv
 • GA Tornado 1936 krävde 203 liv
 • MS Tromb 1936 krävde 216 liv
 • Great St Louis Tornado 1896 krävde 255 liv
 • Great Natchez Tornado 1840 krävde 317 liv
 • Great Tri-State Tornado 1925 krävde 695 liv

National Centers For Environmental Information NOAA) har mätt antalet tornador i USA sedan 1954 och diagrammet talar sitt tydliga språk.

Joe Biden. Okunnig eller bara politisk korrekt? Döm själva.

10 thoughts on “Biden fabricerar

 1. Grafen visar klart, ju mer koldioxid desto lugnare stormar.
  Biden är i ett tidigt skede av åldersdemens.

 2. Jag tyckte att han sa att de just nu aktuella tornadona, måste vi vänta och höra vad klimatexperterna säger.

  11
 3. Bode jag i tornadobältet så skulle huset/garaget bestå av betongväggar/tak och järnluckor för fönstren istället för de kartonger med snygg fasad som byggs over there.

  22
  • Tja, chansen att just ditt hus blir utsatt för en tromb är ungefär lika stor som att den skulle bli träffad av blixten.

   7
   1
  • Det är nog inte de stenrika människornas hem du ser raserade… Många fattiga bor i enkla trähus i USA.

 4. Ibland regnar det, ibland snöar det eller blåser eller är varmt. Och det är normalt. Men oftast är vädret ännu mer normalt. Och eftersom vädret är helt normalt nästan hela tiden så måste ju detta fenomen i allra högsta grad vara en effekt av de påstådda klimatförändringarna. Alltså inget att oroa sig för.

  12
 5. Jag tror de gör sig okunniga, de är inte intresserade. Man skall säga “klimat” så fort man ser oönskat väder. Politiker ljuger ju dessutom hela tiden så jag tror inte ens de reflekterar särskilt mycket över detta.

  25
 6. TIPS:
  “När inbördeskriget rasade i Syrien öppnade Sverige dörrarna och utlovade uppehållstillstånd till alla som påstod sig komma därifrån. En av dem som hörde kallelsen var ”Bashar” – bosatt i Grekland sedan ett decennium och grekisk medborgare. En simpel snyfthistoria övertygade Migrationsverket varpå han kunde inhösta bidrag i nästan fyra år. Han kunde dock inte låta bli att spöa på frugan, och i den utredningen uppenbarades hur det verkligen låg till. Ändå frias han nu för grovt bidragsbrott.”

  “Under utredningen hade hustrun berättat om deras bakgrund varför svensk polis via Interpol kunde identifiera honom som grekisk medborgare. Eftersom han gjort sig skyldig till brott även i Grekland fanns hans fingeravtryck sparade, så det rådde ingen tvekan om vem han egentligen var.”

  “han /frias/ av tingsrätten med motiveringen att det inte är bevisat att han ljög för Migrationsverket i syfte att få bidrag”

  https://nyheteridag.se/plus/hustrumisshandlare-ljog-om-medborgarskap-och-fick-narmare-300-000-kronor-i-bidrag-slipper-straff/

  …och om vi hade kollat fingeravtryck med en gång, på alla som Bashar skulle vi kunnat avvisa dem allihop och de lär ju gå att räkna i tusental, många många tusental. Och vårt tandlösa rättsväsende lyckas inte ens döma dem för bedrägerierna…

  36
  • Åter ett bevis på Ruben, Hilda fenomen Ser framemot utrensningar av dessa så kallade dommare, åklagare och även de legitimerade tjuvarna som stjäler pengar från skattebetalarna.

Kommentera