Rektor och f.d. moderat till poliserna: ”Fuck off – dra åt helvete!”

BROTTSLIGHET. Mattias Liedholm, rektor och f.d. moderat politiker har varit stammis på bloggen. Liedholm har bland annat gjort sig känd för att vägra följa demokratiskt fattade beslut som SD:s slöjförbud i Skurup och för att ha blivit oprovocerat misshandlad av ett invandringgäng och ändå försvarat invandrarna.

Bilden från Mattias Liedholms Facebook. Före och efter han träffat ett gäng invandrare.

Under Prideveckan i augusti i Karlskrona höll Liedholm en sexfest i sin trädgård. Grannarna stördes av hög musik och blinkande lampor som lös in i deras bostäder. När en polispatrull anlände till platsen fick de bevittna en kvinna som utförde oralsex på två män i en pool. Patrullen bad sällskapet att sänka musiken – men det fick politikern att bli rasande och gå till attack. – Ni ska få fan för det här, jag är rektor och politiker, spelade polisens kroppskameror in, rapporterar Samnytt.

I polisernas händelserapport från festen den 13 augusti går det att läsa att patrullen anländer Liedholms adress där man tydligt hör musik och ser starka blinkande lampor. Poliserna ringer på ytterdörren men får inget svar. De tar sig därför in på tomten där de får bevittna vad som ser ut att vara en sexfest.

Liedholm upphör inte med beteendet mot patrullen trots att poliserna försöker lugna honom och förklara situationen. Enligt poliserna har Liedholm luktat alkohol och i sina utfall kommit nära en av polisernas ansikte samt greppat tag i personen. Därefter uppstod tumult och Liedholm blev enligt händelserapporterna våldsam på platsen.

När patrullen anländer med Liedholm till stationen försöker politikern att bita en av kollegorna.

Läs mer på Samnytt…

Den 8 december åtalades Liedholm i Blekinge tingsrätt misstänkt för våldsamt motstånd. Rättegången är inbokad att hållas den 3 mars 2022.

-Pettersson säger att Mattias Liedholm verkar vara ett “fint” föredöme för skoleleverna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Rektor och f.d. moderat till poliserna: ”Fuck off – dra åt helvete!”

  1. Han är gissningsvis libertarian, och hans sexfest är hans ensak men det är inte ok att störa grannar eller bita poliser. Han verkar behöva en uppsträckning och ett nytt jobb.

    20
  2. Mattias Liedholm verkar vara tillräckligt korkad för att ha varit delaktig i beslutet att Karlskrona fick en minaret.

    38

Kommentera