Mordförsök på två personer i Halmstad

VÅLDSVÅGEN. Två personer hittades skadade utomhus på Andersberg i Halmstad natten till lördagen. Båda fick föras till sjukhus och minst en av dem är allvarligt skadad. Polisen söker nu efter vittnen, rapporterar SVT.

Steget Efter

Det var vid två-tiden natten mot lördagen som flera personer larmade polis efter att de hört smällar. När polisen anlände hittades två skadade personer. – Men det är svårt att veta var skadorna kommer ifrån, om det är skottskador eller stickskador, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

Personerna ska ha varit vakna och talbara när de fördes till sjukhus, men än finns det flera oklarheter kring händelsen. – Det här är ett väldigt rörigt ärende, säger Christer Fuxborg.

På lördagen jobbar polisen vidare med att söka efter vittnen och undersöka om händelsen kan ha fångats på övervakningskamera. De skadade hade vid elva-tiden inte kunnat förhöras. En förundersökning om försök till mord har inletts. Ingen har gripits för händelsen.

Om Andersberg i Halmstad på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera