SSU-topp stängdes av från utbildning för fusk

INRIKES. SSU:s nye förbundssekreterare Diyar Cicek stängdes 2018 av från sina juridikstudier på Uppsala universitet på grund av plagiat, rapporterar Dagens Industri.

Diyar Cicek Bild SSU

Universitets disciplinnämnd kom fram till att Cicek skulle stängas av i fyra veckor på grund av att han lämnat in en uppgift där han kopierat stora delar av en annan students arbete.

Avstängningen överklagades till förvaltningsrätten, men även domstolen kom fram till att han skulle stängas av.

I ett mejl till DI skriver Cicek: ”Universitetet tyckte en promemoria jag skrivit blev för lik en annan students och förvaltningsrätten höll med. Det blev inte bra, jag ångrar att jag var oaktsam”.

-Pettersson säger att herr Cicek är i dåligt men normalt S-sällskap. En hel hög med sossar har tidigare anklagats för fusk men det har inte hindrat dem från att få göra karriär i partiet…

Stora delar av den socialdemokratiska rörelsen är byggt på mygel och korruption. Vi har en regering där många ministrar har gjort karriär efter fusk med regelverk och skattebetalarnas pengar. Titta bara på Lena Hallengren (S), Ibrahim Baylan (S), Ardalan Shekarabi (S), Ylva Johansson (S), Anders Ygeman (S), Anna Johansson (S), Margot Wallström (S), Mona Sahlin (S) och många fler socialdemokrater som varit inblandade i mygel och korruption av olika slag.

Den moraliska rötan i rörelsen del 1 till 8

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “SSU-topp stängdes av från utbildning för fusk

 1. ”Pettersson säger att herr Cicek är i dåligt men normalt S-sällskap.”

  Kanske t o m dåligt judehatar-SSU-sällskap!

 2. Att vara ärlig och hyvens, är ett handikapp bland ursprungsbefolkningen i detta land.

  Sverige tillhör invandrarna sade Fredrik Reinfeldt, som var så mobbad i Täby, att han tränade handboll i Rinkeby istället för i sin hemby.

 3. Rätt konstigt uttalande att han ångrar att han har varit oaktsam , det betyder ju att han inte ångrar att han fuskade utan att han ångrar att han åkte dit för sitt fusk . Men han kan vara lugn det kommer inte att synas i hans CW ,för han är ju en påläggskalv inom S så i det här fallet kommer det inte påverka hans fortsatta karriär inom partiet utan snarare tvärtom, för sådant här myglande räknas snarare som en merit inom S .

  36
 4. Olika falla ödets lotter….
  I Tyskland har man nu en utrikes-minissa (Grön) som ”författat böcker”. Problemet var enbart att hon stulit texten från verkliga författare,och utgivit dem som egna.
  Sak samma en Socialdemokratisk ledarinna,som genom liknande trix lyckades förvärva en Doktorstitel !!
  I båda fallen avslöjades bedrägerierna,men detta hindrade inte de två inom karriären i sina resp. Partier.
  Minister o. Överhuvud för staden Berlin består m.a.o. nu av kriminella !

  33
 5. Dom inavlade tar alla genvägar dom kan hitta. Men vem är förvånad? Dom ljuger om det mesta när dom passerar gränsen till Sverige.

  49

Kommentera