Miljöpartiet skryter om slöseri med andras pengar

SKATTER & SLÖSERI. Under vår tid i regering har vi fyrdubblat miljöbudgeten. Andra partier snackar. Sveriges enda klimatparti levererar, skriver Miljöpartiet.

Finns en sak gemensamt med dessa satsningar – de har kostat massvis av pengar utan att det går att mäta någon konkret förbättring vad gäller klimat, biologisk mångfald eller svensk matproduktion. Samtidigt är är det kaos med gängskjutningar, kris i skolan och växande vårdköer, skriver Martin Kinnunen, SD.

-Pettersson funderar lite på hur dessa miljarder som Miljöpartiet slösar bort skapas? Skapas miljarderna klimat och miljömässigt vettigt eller av hårt arbetande människor som kör bil, värmer lokaler, använder el och olja eller importerar och säljer prylar tillverkade med kolkraft från Kina för att få ihop till skatterna eller har Miljöpartiet egna klimat- och miljöneutrala pengar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Miljöpartiet skryter om slöseri med andras pengar

 1. MP består av korkade fåntrattar som har fått allt för stor makt utan
  någon som helst kompetens eller kunnande,därför ser det ut som det gör.

  28
 2. Detta lilla skadliga skitparti har mage att skryta om att landet förvandlats från att
  ha varit ett land som andra länder sett upp till ,till att nu vara något som andra tar avstånd ifrån och varnar för att besökas, det har dessa nollor mage till att skryta om, det säger ganska mycket om tillståndet i dom övre regionerna!

  Håll virrpannor utanför Riksdagen med!

  37
 3. Den svenska staten är faktiskt världens andra rikaste stat gentemot BNP för staten efter den kinesiska så i någon grad kan den faktiskt ge utan att ta från andra eftersom den redan har tagit.

  Dock är ju Socialdemokraterna rimligtvis inte så mycket för att sälja av och lägga ner det offentliga. Men ja… Den offentliga sektorn i Sverige är ju enorm.

  32
  1

Kommentera