S-ilska över ministervalen: ”Jävla massa stockholmare”

INRIKES. Det finns ett utbrett missnöje inom Socialdemokraterna med Magdalena Anderssons ministerutnämningar, skriver Expressen.

Regeringen 30 november 2021. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Retoriken har varit vänster, men utnämningarna är tydligt höger. Och det är en jävla massa stockholmare, säger en S-företrädare med en tung position i partiet.

En källa säger att det är ”konstigt och dumt” att inte ge partiets vänsterfalang, som mangrant slutit upp bakom Andersson, mer betalt.

Expressen konstaterar vidare att Skånedistriktet bara har Morgan Johansson i regeringen, medan Västsverige inte har någon minister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 thoughts on “S-ilska över ministervalen: ”Jävla massa stockholmare”

 1. Det märkliga med många från Stockholm är att dom tror att all kunskap som finns har
  sitt ursprung från Stockholm? Inget kan va mer felaktigt?

 2. De måste ju ha troget PK-folk, såklart! Och då är det enklast att ta urvalet, i en pkistisk storstad, motför den tveksamma landsbygden!

  Det gäller ju att ha PK-broilers i regeringen, som kan trycka undan varje ifrågasättande tveksamhet. Och då kan man ju inte ha självständigt tänkande landsbygdsfolk i regeringen. Det skulle ju hindra dess absoluta totalitet och despoti!

 3. Märkligt att Strandhällskan talar om gränser med tanke på att någon lagt ut en bild på
  hennes fastighet, speciellt därför att hon själv tycks sakna gränser vid alla tillfällen.
  Sen bor hon inte på hemlig adress ( så viktig är hon inte) utan jag kan gå in på lantmäteriet och få en karta över det område hon bor på utan problem, hon omfattas inte
  heller av personskydd. ( Det skulle möjligtvis va mot fodringsägarna )

  32
  1
 4. Magda har funnit de flesta av sitt bottenskrap i Fjollträsk och det ska lantisarna bara vara tacksamma över. Sträck på er för att ni ej platsar bland de “nyttiga idioterna”.

  33
  1
  • Tror det mer handlar om vilket val-distrikt du tillhör och inte om du bodde i Göteborg för 20 år sedan. Strandhäll står säkert med på valsedlar för distrikt Stockholm

   24
 5. ”En djävla massa stockholmare”, måste betyda att ute i landet går det inte att hitta kandidater, som besitter den låga mentala tröskel, som krävs för att passa in.
  Det kan bara bli skit!

  64
 6. Är det inte gubbar , Stockholmare så är det kön eller vita som är problemet.
  Rätt som det är kommer väl även de trögtänkta socialdemokratiska ströhattarna , på att det är politiken som inte duger längre .

  44
  • Längst bak till höger har du ju Shakraham al-Badonkadonk.

   I övrigt är det väl rätt bra att mångfalden är rätt frånvarande.

   34
  • Vi har väl 2 eller 3 med dubbla Medborgarskap som ministrar ? Vilket jag tycker är konstigt att man kan ha dubbla medborgarskap och sitta i riksdag/Regering

   48
   • Absolut. Som upplagt för lojalitetskonflikt. Många länder tillåter ju inte ens dubbla medborgarskap överhuvudtaget.

    Som de här iranierna på Säpo. Vansinnigt.

    43

Kommentera