Som det borde vara

INSÄNDARE. Till Märta Stenevi och andra i Mp

På Sverigedemokraternas landsmöte så sade Jimmie Åkesson följande: ”Vi Sverigedemokrater kommer att skära ned på miljardrullningen till andra länder och till andra länders medborgare för att istället satsa på vårt eget land och våra egna medborgare. Och vi har inga problem med att stå för det. Det är dags att Sveriges pensionärer får den upprättelse och den uppskattning de förtjänar”.

Så borde varje svensk politiker tänka men så är det inte! Mp,s politiker tänker och gör istället följande: ”Vi Miljöpartister kommer att skära ner och försvåra för våra egna medborgare så mycket vi kan och vi kommer att satsa ännu mera på andra länder och deras medborgare. Vi kommer att låta ännu mera av denna planets lägst stående och primitiva  varelser komna från dom lägst stående kulturerna komma hit och ta för sig av det som svenskar och skötsamma invandrare byggt upp i generationer”.

Det är dags att ännu fler svenskar blir mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, förnedrade samt att ännu fler svenska skolor och andra byggnader bränns ner och att fler svenskars bilar eldas upp.

Vi kommer även att se till att ännu fler bidragsfuskande s k flyktingar kan komma hit så att även den sista biten av det som återstår av den svenska välfärden töms på alla resurser.

Vi kommer givetvis även se till att andra länders medborgare som påstår sig ha flytt hit för sina liv närhelst dom vill kan åka till sina hemländer på semester, släktbesök, gifta bort sina döttrar eller oavsett ändamål.

Och när dom ändå är där så kommer vi att uppmana dom att berätta på vilket underbart sätt dom blivit mottagna i Nya Sverige och vilket bekymmersfritt liv dom lever utan att behöva tänka på sådana saker som kostnader och bostad för det är svenskarnas skyldighet att stå för.

När våra kära nysvenskar är på besök i sitt forna hemland så skall vi uppmana dom att även berätta att svenskarna enligt lag är tvingade att se positivt på alla nysvenskar för gör dom inte detta så riskerar dom att bli dömda för hets mot folkgrupp eller s k hatbrott.

Vi kommer också göra allt för att se till så att arabiska blir första språk i Sverige och Islam bli den rådande religionen.

Och vi har inga problem med att stå för detta”!

Visst stämmer detta eller hur, Märta?

Sandor Herold, Malmö

5 thoughts on “Som det borde vara

 1. Märtas största tillgång är inte tänkandet, utan hennes flin, och varför hon flinar så ofta vet jag inte, men troligtvis är det för att mycket av det idiotiska vi ser i Sverige idag har sitt ursprung i MP?

  17
 2. Stämmer så bra! Läste förresten just om att de finska gröna tycker att alla som fått avslag, nu ändå bör få stanna, eftersom ”systemet har förrått dem”. Man tar sig för pannan. Alltså tycker de tydligen att INGEN ska få avslag på sin asylansökan. De gröna är nog helt galna, oavsett land.

  17
 3. Jättebra skrivet Sandor. Så huvudet på spiken som vanligt. Dessa raka ord bör regeringen höra varje dag tills de förstår hur illa de gör det svenska folket som får betala denna dårskap. Och inte ens tillåts att pensionera sig medans de lever(knappt). Kram Sandor.

  32
 4. bra skrivit en intressant analys av inte bara MP utan hela regeringen med C och sosialdemokraterna.
  och man kan konstatera att Renfält och M har ett ansvar för mordet på Lisa Holm och Ebba Åkerlund. och är det inte på tiden att man kräver ett ansvar för skjutningar och andra lustmord ..

  30
 5. Strålande Sandor!
  Tyvärr fattar kärringen inte ironin. Man skulle kunna uttrycka det som att ”kasta pärlor för svin”.

  45

Kommentera