Andersson utesluter inte samarbete – ”förutom med SD”

INRIKES. Den nyvalda statsministern Magdalena Andersson (S) ser att det finns goda förutsättningar för hennes enpartiregering att få till ett bra samarbete med andra partier. 173 röstade mot och 101 för Magdalena Andersson.

Bild från Politikfakta

Jag utesluter inte samarbete med de partier som röstade rött i dag. Men givetvis kommer vi inte att samarbeta med Sverigedemokraterna, säger hon vid en pressträff.

-Pettersson säger att vi får se. Det går ju bra för socialdemokraterna att regera på en budget som delvis är SD:s och det går bra att kopiera SD:s politik på vissa punkter, så resten löser sig nog den tid som är kvar till valet i september 2022.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Andersson utesluter inte samarbete – ”förutom med SD”

 1. det kommer att bli katastrof. detvär så att kärringar är alltid grälsjuka!
  och nu har denna fylltratten plötsligt hamnat på toppen . och det enda dom gäller är att gräla med alla spm vill ha bort henne och det enda man kommer att höra är höj skatten ! eller som Renfäll sa ge mig allt ni har och lite till detta är en shop-olist hon kan inte låta bli att handla och särskilt på Systembolaget

 2. Hörde att Magdalena är ett sjusärdeles fruntimmer. Nu får vi tillsvidare hoppas att Kommendoran skapar en regering med större trovärdighet än Löfvens. Framförallt måste Ynkeman och Morungen väck. Den första med två-årig social linje där de inget lärde om konsekvensanalys. Den andra har lärt att uppskjuta allt till morgondagen.
  För övrigt återstår för Steffan och Ulla att lämna Sagerska Palatset. Säkert kommer de att ta med sig den mycket dyra nya Hästen sägen som nyligen levererats tull palatset.

  ” I dagarna kom det ett bud med en säng från det exklusiva märket Hästens utanför palatset. Anledningen är fortfarande höljd i dunkel.

  ”För närvarande har Sverige en övergångsregering som leds av statsminister Stefan Löfven. Det vill säga, Stefan Löfven är statsminister till dess att en ny regering har tillträtt. Sagerska huset är statsministerns tjänstebostad.

  Vilka eventuella leveranser som sker till fastigheten uttalar vi oss inte om.”, skriver regeringskansliets pressavdelning i ett mejl till ett Expressen.” Källa Expresse)

  8
  1
 3. Tag inte ut någonting i förskott. Vi får se vad valet ger för resultat. Hönshuset behöver en tupp!

  15
 4. Ja nu är Heliga Magdalena Statsminister och allt blir bra i Sverige och alla Sveriges Kvinnor hyllar henne…
  Jo Jo
  Samma gamla vanföreställningar som Sossarna brukar ha.

  25
 5. Nu har det gått 7 timmar sen Ljug-Magda blev vald efter sin kurdiska kupp. Är hon fortfarande högsta hönset i hönsgården eller blir det ett tuppjuck igen ?

  21
  1
 6. Tänk om någon någon gång kunde berätta vad det är som är så farligt med SD? Är det att de skulle avslöja alla partiers Nazistsympatier om de fick makt? Eller är det att de inte vill fylla Sverige med inavlade och kriminella muslimer från Afrika och Mellanöstern?

  37
 7. S planerar nog att göra som i Danmark. Dra makten ur händerna på “populisterna” genom att härma dem.

  31
  • vad s än gör kommer dom att misslyckas.. det är gör kort tid till valet och försöker man fria till mupparna kommer dom egna att gacken att pli förbannade. det är kört för den kvinnliga statsminister det har dina risker att instället för duglighet går man på kön det straffar sig vi har hört statsminister tidigare mantra höj skatten . höj skatten höj skatten

   16
   1
 8. Det är stor skillnad på vem Christer.
  Muslimerna har forfarande samma tänk som när de hade kontakter med Hitler

  21
 9. Om hon som många andra politiker använder sig av tvärtomspråket, så sitter hon snart i knät på Jimmie.
  Den socialdemokratiska ordningen och Redan, gäller bara makten .
  Kan hon skriva avtal med muslimer , kan hon nog komma överens med hederliga Svenskar.

  25
  3

Kommentera