Varför tillåts antidemokratiska extremister vara i Sverige?

ISLAM. Den utsparkade före detta C-politikern Mikail Yüksel vill med sitt nya parti Nyans bli minoriteters röst – inte minst muslimers och bränna ner Lars Vilks konstverk Nimis. Men muslimska politiker i etablerade partier känner obehag och oro när Yüksel anklagar dem för att vara alltför mesiga mot antimuslimska krafter, skriver Dagens Nyheter, tyvärr bakom betalvägg.

DN följde med Mikail Yüksel till slöjförbudets Skurup, där Nyans behöver 300 röster för att komma in i kommunfullmäktige.

Skärmdump Dagens Nyheter

Mahmoud Razouk är det muslimska partiet Nyans kandidat i Skurup.

-Pettersson inser att Mahmoud Razouk vill införa den politiska ideologi han flyttat från, en ideologi som snart utrotat de kristna från kristendomens födelseplatser i Mellanöstern.

Om Partiet Nyans på bloggen…

Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Låt proffsen ta hand om sina egna…

4 thoughts on “Varför tillåts antidemokratiska extremister vara i Sverige?

 1. Allt för många förstår inte vad en muslims första och största uppgift i livet består av
  Sprida Islam över världen med alla tänkabara medel.

  38
 2. Det är väl helt i linje med det kontrakt som socialdemokraterna har med muslimska brödraskapet sedan 1999 ? !!!

  Vi har ju erfarit konsekvenserna under många år utan att en stor del av svenska folket har vetat om det eller ens förstått betydelsen.

  – kanske inte så konstigt för grunden i statistik säger att 50% av alla människor är dummare än genomsnittet. => vi ser det också på de senaste årens röstning !

  – en ”medeldum” är ju inte någon starkt lysande stjärna heller .

  Tyvärr har de ju ändå rösträtt !

  29
 3. Islam strävar efter världsherravälde. (ingen hemlgihet )Detta är samhällsomstörtande verksamhet och ett brott mot vår grundlag. Vad är det som är svårt?

  55
  • Inget konstigt med det. Alla religioner eftersträvar att bli den främsta och få människornas själar. Skillnaden är att där kristendomen gör det med ord och bok så gör islam det med våld och hot.

Kommentera