Ny statsministeromröstning i morgon

INRIKES. Magdalena Andersson (S) avgick i onsdags den 24/11 efter 7 timmar när Miljöpartiet beslutat att lämna regeringen. En ny statsministeromröstning om henne kommer i stället att ske på måndag den 29/11, efter beslut från talmannen.

Partiet som glömt vilka som styrt i sju år.

C, MP och V har lovat släppa fram Magdalena Andersson så hon kommer att bli vår nästa statsminister för andra gången på mindre än en vecka.

– Det Pettersson inte förstår är hur Annie Lööf (C) kan släppa fram Magdalena Andersson (S) med en SD-förhandlad budget eftersom hon sagt att hon aldrig ska ge SD något inflytande.

Och kan Annie Lööf (C) släppa fram Andersson borde hon också kunna släppa fram Ulf Kristersson (M) med samma budget.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ny statsministeromröstning i morgon

 1. Annie Lööf, är en person för sig!

  Om Reinfeldt och Löfven hjälpts åt att förstöra Sverige, med inspiration från Bengt Westerberg och Palme, så har Annie Lööf förstört och totalt sabbat politiken!

  Hon ligger bakom så mycket skit i riksdagen, så hälften kunde vara nog! Hon ensam har gjort den till ett enda virrvarr och kaos!

  DETTA ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN HON STÄLLER TILL!!! Det är bara en gång i en mycket lång serie av total destruktiv galenskap.

  Ja, Annie Lööf, är verkligen en person för sig, eller SÄR som man förr brukade säga. Förr fanns det minst en i varje by. Men det var inte precis nån man högaktade, eller kände respekt inför! Snarare tvärtom!

 2. Vi vill och vi Vill står det på Sossarna plakat,men vad fan gör dom, att vilja men inte kunna
  är väl inget dom borde vara stolta över.

  • Jag tycker de är rätt duktiga på att förstöra Sverige jag! Och det är deras vilja och syfte också, tro inget annat! Ville de något positivt för vårt land och folk, skulle de se till att åstadkomma det också! Men DE VILL INTE!!!

   • Och nu är det extra illa…

    För nu har vi blivit AFRIKANSK SOCIALISTISK ENPARTISTAT!!!

    Där de inte har nån som granskar alla deras enväldiga beslut i lönndom, som inte behöver läggas fram för riksdagen.

    KAN BLI HUR ILLA SOM HELST PÅ BARA ETT ÅR!!!

 3. Tog inte MP beslutet på sin kongress att rösta nej till alla statsministerkandidater som de inte sitter i regering med?

  12
  • Man har gjort ett undantag denna gång. Återstår att se om någon eller några MP-riksdagsmän, i rena ilskan över Magdalena Anderssons påhopp häromdagen, röstar rött.

 4. Lööf tyckte väl att både Socialdemokraternas och M, KD SD budgeten var dåliga, så därför röstade hon på sitt eget förslag.

  2
  13

Kommentera