Veckans citat

Veckans citat hämtas från tisdagens avsnitt av Sverige Möts.

Avsnittet i sig handlade om gangster-rap och dess koppling till kriminella nätverk. En intressant debatt med flera intressanta gäster. Bl.a. medverkade Ivar Arpi och den mångkriminelle Leo ”Kinesen” Carmona.

Carmona tjattrade om att Alliansens sänkta skatter ligger bakom många dödsskjutningar och de kriminella nätverken. Carmona själv satt 16 år i fängelse för anstiftan till mord och delaktighet i Arlandarånet där bytet blev 44 miljoner. Pengar som inte återfunnits.

Det var i det sammanhanget Ivar Arpi fick in en tiopoängare när han vände sig till Carmona.

Var det 44 miljoner du fick? Har du skattat för dom då? …om problemet nu är att vi inte får in tillräckligt med skatter

Se gärna programmet. Det var som sagt intressant. Lägg då märke till förortsprimadonnan på bilden nedan. Hon som varje gång hon öppnade munnen vevade upp klassiker om att allt är någon annans fel, strukturell rasism och att ingen bryr sig om förorten osv. När andra talade såg hon ut som på bilden nedan. Ointresserad, nonchalant och någonstans utgör detta bilden av de problem som skapats i våra utsatta områden.

6 thoughts on “Veckans citat

  1. De flesta importkriminella är obildadbara. Det verkar bara som de suger i sig möjliga absurda bortförklaringar.
    En undran: Varför går Leo ”Kinesen” lös i samhället. Han är skyldig skattebetalarna enorma summor. Sätt honom i straffarbete, med piskan på ryggen.

    24
  2. Alltid någon annans fel.Själv har man inget ansvar för något.Det här synsättet är genomgående i princip överallt från gemensamma tvättstugor till gettoproblematiken och framförallt i politiken..

    32

Kommentera