Tre vita dömda för mord på svart joggare

MEDIA. De tre vita män som åtalades för dödsskjutningen på Ahmaud Arbery har fällts för mord. Den svarte Ahmaud Arbery, 25, var ute och joggade i staden Brunswick, Georgia, USA när han började jagas av tre män och sköts ihjäl på nära håll. Enligt de åtalade, en far och en son samt en granne till dem, säger att de misstänkt Arbery för inbrott.

-Pettersson ser rubriken i Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Sydsvenskan, SvD, TT och många fler. Märkligt att alla skriver exakt likadant, presstödet är till för mångfald men…

Jag antar att det är en ny policy från svensk media och att vi i fortsättningen kommer att få läsa

Tre svarta våldtog vit kvinna…

Tre svarta rånade vit skolpojke

Tre svarta mördade vit man

OSV…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tre vita dömda för mord på svart joggare

 1. Problemet är om inte svarta var så brottsbenägna skulle det inte inträffat
  85% av alla brott som klaras upp begås av svarta

 2. Det har redan vänt. Jag tror dom flesta börjar förstår att det rör sig om en politisk totalitär attack mot vita européer och deras samhällen från en globalistisk elit, istället för en moraliska fråga. Det är viktigt för vita européer att förstå att dom är ensamma i världen att sätta moral och individualism före sin ras och etniska tillhörighet.

  Det är därför vi, när vi äntligen fick demokrati, kunde bygga världens mest avancerade och demokratiska länder och institutioner och förbjuda slavhandel för första gången i världshistorien. Vi är inte på något sätt perfekta men vi är helt unika i hur vi fungerar och tänker. Denna gåva våra förfäder gett oss och vi för vidare bör skyddas för hela mänsklighetens bästa.

 3. Många ”vita” amerikaner har svart härstamning, fast det inte syns. Nästan alla svarta amerikaner har också vitt påbrå.
  Jag är vit och svensk, men inte går jag omkring och tänker på det, fast jag kan kanske ha tyskt, finskt franskt eller nått annat blod i mig, vad gör det.

  5
  11
 4. Några rader hämtade från vad Gertrud1 skriver om BLM och färgades demonisering av vita.

  ”Dagens journalister tänker inte. Om de inte är aktivister så är de okunniga och gör inte sin research och därför lyckas man prångla ut bilden av att alla med vit hud förtrycker och håller tillbaka svarta enbart genom att existera. Om det funnits en strikt strukturell rasism mot svarta skulle vi inte ha en svart partiledare i Sverige, folket skulle heller inte valt en svart president i USA. De skulle inte haft en svart justitiekansler, svarta statssekreterare, eller svarta chefer för högsta domstolen, och inte heller en svart chef för inrikes säkerhet. Det skulle heller inte väljas svarta borgmästare eller utses svarta polischefer.”

  ”Man dehumaniserar objektifierar och demoniserar vita och talas om som en sämre ras. Vita utmålas idag som onda och ansvariga för allt som drabbar svarta, och vad värre är, det har gått så långt att att vita människor tror på det här, och underkastar sig. Skolor och företag tvingar sina anställda att genomgå antirasism-program som i praktiken går ut på att vita genom sin hudfärg bär på en inneboende defekt. Världen över har vita tvingats bekänna sin uselhet på ett sätt som för tankarna till Maos sociala ingenjörskonst som innebar att människor tvingades bekänna sina tankebrott inför en församling som angrep dem verbalt och fysiskt.”

  https://www.gertrud1.com/dekonstruktion-av-vansinnet/black-lives-matter-r-svart-nazism

  19
 5. Ha ha ha! Hoppas på objektivitet kan man ju, men…

  Även det är svarta, som har begått ett dåd, ska det ju dunkelt framstå som om det är vita, eller riktiga svenskar som har gjort det, fast det är fakesvenskar som oftast. Men det ska till varje pris mörkas, så man kan lura befolkningen. Om det däremot är en riktig svensk, som har begått ett brott, går man ut med namn och allting. Annars skriver man bara svensk. D v s ”svensk”!

  21

Kommentera