Det är mycket att äta för Annie Lööf

INRIKES. Centerpartiets ledare Annie Lööf har varit tuff i sin kritik mot en S-ledd regering under åren. – Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna, sa hon i en intervju med Expressens Elisabeth Marmorstein i oktober 2013.

Annie Lööf har skrivit på Twitter: ”Det finns tre saker som jag tycker riktigt illa om: 1) socialism 2) arrogans 3) män som inte förstår ett nej. Jag säger nej till (S)”.

-Pettersson säger att trots dessa starka uttalanden har Annie Lööf gång på gång lämna sitt stöd till socialdemokraterna, det blir mycket att äta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Det är mycket att äta för Annie Lööf

 1. en sak är säker hon missgynnar sina egna väljare och det är särskilt bra säger något om pålitligheten lika dant med aligansen partiet är ju opålitligt törs man rösta på dom då .. det som gäller för en ny regering är att s till att kostnaderna hamnar rätt

  1
  1
 2. Annie Lööf skulle kunna ”sko” sig på vilket parti som helst, bara hon fick bli statsminister.

  9
  1
 3. Jag tycker att hon står på sig bra, och försöker efter bästa förmåga föra fram sin politik. Det tycker jag iochförsig att de andra partiledarna också gör.

  21
  • Är säker på att hon använder SIN bästa förmåga. Vilken inte är särskilt framstående. Anledningen till att hon fortfarande inte ätit upp sin högra sko, är att hon inte löst problemet med hältan som då uppstår.

   18
  • Titta på valutakurserna ska du se att hennes velande har gjort oss svenskar fattigare. Kronan sjunker kraftigt både mot dollarn och euron.

   15
 4. Lilla Annie har kommit ut ur de korkades garderob. Hon har lyckats att bli grundlurad igen. Kan inte låta bli att garva, när hennes hånleende nuna dyker upp i rutan. Hon har alltså inte fattat hur blåst hon blivit. C har alltid varit ”femtekollonare”, ett mycket opålitligt parti, med väldigt nazistska rötter, detta blir förhoppningsvis slutet för Lööf. Sen är avlövningen klar.

  27
 5. Hur var det gamle C:ledaren Hedlund sa nu igen,jo man ska inte
  sälja skinnet förrän björnen är skjuten,så jag undrar vad som
  pågår inom CP-partiet.Inte något bra antar jag.

  19
 6. Bilderbergarnas lilla flicka!
  Hon är den utvalda som Sveriges statsminister
  enligt tidigare möten!

  22
  3
 7. Annie Lööf är inte den vassaste kniven i lådan och har misstolkat center i Centerpartiet. Stureplan i Stockholm ligger centralt och lilla fru Lööf har missuppfattat det hela så att hon driver på för en politik som gynnar Stockholm och Södermalm istället för landsbygden som var Bondeförbundets fokus.

  36
 8. En sko i den käften som går som en symaskin lär vara borta på nolltid.
  Vem vet det kanske smakaj bja åt Lööf.

  37

Kommentera