Angeredsgymnasiet utrymt efter storbråk

BROTTSLIGHET. Ett stort slagsmål utbröt utanför Angeredsgymnasiet under eftermiddagen. Polisen fick larm om att uppemot 100 personer befann sig på platsen. Men när de kom fram var bråket upplöst. – Åtminstone en person har blivit misshandlad och tre killar i åldrarna 15-20 år är misstänkta, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen, enligt Sveriges Radio.

Bråket ska ha börjat efter att utomstående personer kommit till skolan, uppger gymnasieskolans rektor för P4 Göteborg. Enligt radiokanalen ska man ha utrymt gymnasiet med anledning av slagsmålet.

En person skadades under bråket. Det finns dock inga uppgifter om att den skadade ska ha behövt föras till sjukhus, uppger polisen. Tre personer som är mellan 15 och 20 år gamla är misstänkta för brott i samband med händelsen.

De avlägsnas från platsen, och är misstänkta för misshandel vad jag förstår. Men det är möjligt att det kan tillkomma fler rubriceringar, säger Andreas Odén.

-Pettersson säger att trots att många i Angered är andra och tredje generationens invandrare så verkar inte forskaren Olle Hammars ”Migranter integreras relativt snabbt” undersökningen fungera. I Angered är det ständiga bråk och till och med mord mellan olika invandrargrupper.

Om Angered på bloggen…

Hur man firar nationaldagen i Angered

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Angeredsgymnasiet utrymt efter storbråk

  1. ”Angeredsgymnasiet utrymt efter storbråk”. Undersökningen om att ”Migranter integreras relativt snabbt”, verkar inte fungera, skriver Pettersson. Nej, – fler exempel efter en kort sökning på nätet;

    April:
    — Stort bråk med misshandel på Ehrensvärdska gymnasiet i Karlskrona, väktare sätts in.
    — Bråk på Ebersteinska gymnasiet i Norrköping, polis och ambulans tillkallades.

    Augusti:
    — Storbråk i Tretjärnsskolan i Göteborg krävde insats med flera polispatruller.
    — Större bråk på Alléskolan i Hallsberg – flera polispatruller på plats.

    September:
    — Bråk mellan elever Dragonskolan i Umeå, polis tillkallades.
    — Storbråk på Staffangymnasiet i Söderhamn, polisanmälningar om misshandel, väktare sätts in.

    Oktober;
    — Stort bråk på Lagaholmsskolan i Laholm, polis patrullerar.
    — Storbråk på skola i Falköping, flera anmälningar om misshandel.
    — Bråk på Parkskolan i Bodafors, polis tillkallades och elev förd till sjukhus.
    — Stora bråk mellan elever på Withalaskolan i Vetlanda, polis kallad till skolan.

    12
  2. Snubben verkar ju inte tillhöra begåvningsreserven…han klarar ju knappt att tända eld på en bit papper…är det här vad Löfven kallar ”förtjänst lite längre fram”? Varför i helvete befinner han sig här, när han helt uppenbart hatar Sverige?

    33

Kommentera