Är Alexandra Pascalidou fridlyst?

GOTT & BLANDAT. Alexandra Pascalidou är fortfarande medarbetare på Sveriges Radio och SVT trots programbolagens påstådda krav på korrekt och opartiskhet rapportering. Pascalidou har anklagats för plagiat flera gånger och erkänd detta. Alexandra vräker också hur sig saker som är rena påhitten, gång på gång. Alexandra Pascalidou och sanning verkar vara som olja och vatten, det fungerar inte. Ändå klarar sig damen från drevet. Är hon fridlyst?

Ovanstående tweet är tydlig och full av tveksamheter, lindrigt sagt. Alexandra vet att de var oskyldigt dömda, högutbildade och att de suttit inne fem år var. Sitter någon fem år är man dömd till 7,5 år och är ingen duvunge. Knarkinnehav brukar på sin höjd ge några månaders fängelse och maxstraffet för människosmuggling är två år. Alexandra förolämpar sina läsare med att presentera sagor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Är Alexandra Pascalidou fridlyst?

 1. Hela hon och hennes gärning är en påminnelse om hur illa ställt det är I Sverige. Dessutom är hon en typisk Grek . Om man får generalisera lite.
  Har haft några greker anställda genom åren. Och känner igen beteendet.

  12
  2
  • Om jag inte mins fel så är hon inte etnisk grek, inflyttad från balkan
   Antagligen därför hon håller sig kvar här, fast det är så avskyvärt
   Att någon talar om att hon är dålig är ju bara ett sanningens ord
   Jag tycker hon är helt kass.

   16
 2. Vad gör Plaskalidoui I Sverige? Hon tycks avsky Sverige o Svenskar,? Men tydligen inte det sociala systemet, hon är som många andra gapiga utlänningar, klagar o gnäller , men begriper tydligen inte att det inte är ett tvång att bo kvar här? Det är bara att beställa en färdbilljett till ett bättre land , men det sociala systemet följer inte med, FAST MÅNGA STRUNTAR I DET MED , ÅKER HIT OCH ORDNAR FÖRSÖRJNING, men åker sen hem och bosätter sig där dom kommer ifrån, och följsamma myndigheter vänder bort blicken.

  58
  • Det är bara Pettson som ordnar upp saker lite grann! Pettson var bättre förr innan han haka upp sig på att göra skillnad på vaxxade och ovaxxade!

   11
   3
 3. Hon hittade väl tomhylsa utanför sin dörr och skyllde på Nazister vill jag minnas
  tror hon dock vart satt i Karantän ihop med Täppas på P1 inför valet 2018 I ring P1

  46

Kommentera