Högerns budget är ett hån mot vanligt folk

VALET 2022. Att de klassiska högerpartierna inte har mycket till övers för Sveriges barnfamiljer, pensionärer och arbetare är föga förvånande. Budgetändringarna visar tydligt att det samma gäller det nya högerkonservativa blocket. Nu har de bekänt färg, skriver Socialdemokraternas nya partisekreterare Tobias Baudin, på Expressen Debatt.

-Pettersson konstaterar att Partisekreterare Tobias Baudin (S) tydligen inte tänker umgås med sina barn om han inte får betalt av andra skattebetalare.

Sverige har i dag världens mest generösa föräldra­försäkring, utöver detta vill regeringen införa en extra familjevecka till en kostnad av c:a 30 miljarder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Högerns budget är ett hån mot vanligt folk

 1. ja jag tycker att det som saknas i budjeten är en skatt på bidragen.
  det skulle stoppa blödningen av pengar till konstigheter . sen får ju natuligtvis samhällsfunktioner söka i gen så kan man göra enskilda bedömningar om samhälsnyttans behov så kanse man blir av med publikservis också

 2. Allah skall arbeta!!! Punkt slut!

  Men vad skall de arbeta med? Sverige behöver inga lågutbildade, analfabeter eller religiösa fanatister som ligger på mattan 5ggr per dag.

  20
 3. Själv tycker jag man ska ta bort barnbidraget över 3 barn..
  Vi måste tänka på alla utsläpp som blir.

  24
 4. Varför ska alla skattebetalare betala för en extra ledig vecka? Vill man vara hemma med sina barn, så får man väl ta ut en semesterdag? Så fick jag göra när mina barn var små, och det fungerade alldeles utmärkt, och det kostade inte samhället en enda krona. Det är dags att rösta bort idioterna som gör precis allt för att krascha det här landet

  64
 5. Det skulle vara intressant och se sossarnas budget för alla 700 000 invandrare som lever på sosialbidrag men den kostnaden är nig hemlig….

  78
 6. Ingen har väl glömt att moderaterna skickade JAS-plan till Libyen för att störta Gaddafi, med stora migrant strömmar som resultat, sedan står den uslingen och säger ”Tack för att ni valde Sverige”.
  Ännu värre var, att samma usling lånade 100 miljarder till Grekland för ”marknadsränta” 0,1 %, som vi ännu inte har sett röken av.

  72

Kommentera