Socialdemokraterna bidragstagarnas parti nummer ett!

INSÄNDARE. Rörande min tidigare insändare här på ”Petterssonssons blogg” om Löfvens enligt egen utsago ”sju fantastiska år” så kan jag ju fortsätta med att presentera en granskning av vem eller vilka som röstar på detta så kallade ”S-märkta” arbetarparti.

Steget Efter

Enligt nätsajten Bulletin så har socialdemokraterna sitt största väljarstöd i Malmö och stadsdelen Rosengård. I Rosengårdsstadsdelen Herrgården fick socialdemokraterna 78,96 procent av rösterna i riksdagsvalet, i Örtagården-Herrgården även det i Rosengård 77,54 procent av rösterna!

Detta är med andra ord socialdemokraternas starkaste väljarfästen, ytterst få av väljarna i dessa områden lär för övrigt vara medlemmar i LO eller något annat fackförbund då arbetslösheten här är monumental!

Socialdemokraterna ses nu med all rätt mer som ett parti för bidragstagare och invandrare. Enligt SCB:s senaste väljarundersökning röstar 34,9 procent av LO:s medlemmar på Socialdemokraterna samtidigt som allt fler av kollektivets medlemmar nu tyr sig till Sverigedemokraterna.

Annat att ta in är att av hundra av Socialdemokraternas starkaste valområden ligger nästan 90 procent i bostadsområden där majoriteten av väljarna har utländsk bakgrund.

Att socialdemokraterna inte längre är arbetarnas parti blir än mer uppenbart för den som tar in Chefredaktören Widar Anderssons ledartext i Socialdemokratiska Norrköpingstidningen Folkbladet för något år sedan då han skrev att: – Invandrare nu är S största väljargrupp!

Efter senare väljaropinionsmätningar kan det ju nämnas att bidragstagare är S väljargrupp nummer två, vilket för den som inte lider av politisk korrekthet lätt kan kopplas ihop med väljargrupp nummer ett!

Som av en märklig slump så råkar även gruppen utlandsfödda invandrare och bidragsberoende människor i vårt land sammantaget landa på cirka 25-26 procent av vår befolkning, detta samtidigt som Socialdemokraterna nu lär ha ett väljarstöd på 25-28 procent!

Oavsett hur SVT och övrig media vill framställa det så är det idag inte vanliga arbetare som ligger som grund för socialdemokraternas väljarstöd.
Stefan Löfven och Magdalena Anderssons Socialdemokrater är helt enkelt inte längre ett parti för arbetare, och varför skulle det vara det när man i decennier har envisats med att höja skatterna på i princip allting samtidigt som pensionerna bara har försämrats för varje år som går?

Den primitiva lösningen till det senare har varit att höja pensionsåldern, för så länge som folket jobbar och har en inkomst så ser dom ju sig inte som fattiga!
Att omprioritera statens utgifter till förmån för våra pensionärer har aldrig lockat Löfvens socialdemokrater och kommer heller aldrig att locka Magdalenas.
För Socialdemokraterna kan helt enkelt inte sänka skatter, i de fall man någon gång sänkt en skatt så har man alltid höjt två andra.
Så sammanfattningsvis så blir det ju därför ganska tragikomiskt att lyssna på partiledarutfrågningar när socialdemokraterna intervjuas.

Det kvittar ju med andra ord vad den intervjuade S-politikern säger då minst 70 procent av partiets väljargrupp bor i en ”parabolförort” och helt enkelt inte ser SVT:s nyhetssändningar och partiutfrågningar / partiledardebatter medan resterande väljare hör hemma i socialgrupp B!

Socialdemokraterna har självklart även vanligt folk som väljare men om bara dom haft rösträtt så skulle S landa på 6-7 procent vid ett riksdagsval.
Om vi ser invandrare oavsett härkomst som en enda väljargrupp så är det ett faktum att vanliga arbetare och företagare inom denna grupp främst röstar på högerpartier och då inte sällan på SD! Detta förtigs dock helt av vår regimtrogna media!

Johnny Hornbrink SD

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Socialdemokraterna bidragstagarnas parti nummer ett!

 1. Många svenskar tex på landsbygden och orter med bruksmiljö har inte kunskaper som passar de nya jobben. De vill inte heller flytta.
  Jag tror att de är rädda att bidrag och välfärd skall begränsas.

 2. Socialdemokraterna har köpt sina väljare med bidrag och skaffar nya väljare genom bidrag. Skandal!

 3. 6-7% Där kommer de kanske också hamna vid nästa val
  När imamen talat om på vem som de ska rösta på
  Men det finns ju koalitions möjligheter för att behålla makten, så håll i hatten

 4. Klart sdom fan att Sossarna har sina största suporters bland dom arbetsdefriade?
  Heller inter konstigt att dom som vill över gränsen mellan bellarus -Polen har ett mål,
  att inta gratislivet i Sverige!

  37
 5. Att Sossarna fortfarande kallar sig för arbetaparti kan ju bara skratta åt. Deras kärnväljare består ju numera av invandrade bidragstagare. De gamla sossarna som bara röstar på partinamnet utan att begripa att sossarna svikit dom i decennier dör ju ut en efter en.

  61
 6. Orten Malmö, som nämnes ovan har i alla tider sedan Stenbocks födsel,varit bekant för sin Röda färg..
  Här växte/bodde många av deras propagandister,redan när partiet grundades.
  Nu kan vi inte jämföra dagens S med ursprunget. Då fanns faktiskt många kloka personer som nu är borta,och ersatta med karriärblinda fanatiker.(inkl. mindre skolade regeringsmedlemmar)
  I framtida Islamska landet,lär deras parti förändras ytterligare och Anderssonskan och hans kompisar,kommer att gymnastisera på fredagsmiddagarna,med ändan i vädret….men i skilda salar !

  48
 7. Ett normalt parti måste själv bekosta sin propaganda. Men såssarnas valfläsk, i form av att ständigt försnilla skattepengar till bidrag åt sin röstboskap, bekostas av hela det svenska folket. Medlöpare som motståndare. Måste betraktas som synnerligen kriminellt.

  56
 8. Sanningen i korthet: Väljarstödet består av parasiter, slödder och några procent zombies.

  53
 9. Då gäller det för sossarna att skynda på att importera, så många väljare som de hinner, innan valet.

  53

Kommentera