SD till V: Strunta i regeringens pyttipanna

VALET 2022. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson uppmanar Vänsterledaren Nooshi Dadgostar att strunta i regeringens budget och i stället rösta på högerpartiernas alternativ.

Medan de rödgröna väntas lägga fram ”ytterligare en undermålig pyttipanna-budget” erbjuder SD, M och KD en budget med omfattande och viktiga satsningar på välfärden, skriver Åkesson i en debattartikel i Aftonbladet.

Åkesson tycker att Vänstern borde ansluta sig till den om partiet menar allvar med sin ambition att förbättra förutsättningarna för utsatta grupper i samhället.

”Det skulle i så fall på allvar visa att deras omtanke för vanligt folk går före prestige och det politiska spelet”, skriver Åkesson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “SD till V: Strunta i regeringens pyttipanna

  1. Jag tycker Åkesson ska berätta för krigshetsarna som kallar honom Nazist, att kriget slutade för 75 år sedan. Förlåta och gå vidare.

    • Nej, men precis som med inbjudan till LO så synar Åkesson kommunisternas svammel om att de står på de svagas sida.

      12
      1
  2. Jag har ställt mig själv frågan, är Jimmie Åkesson god nog för att leda en Regering, och varit lite tvivlande.

    Men efter den senaste 30 minuter på SVT är det inget tvivel, han klarar oförskämda påhopp som en statsman, lugnt och sakligt rider han ut stormen.

    Även detta till V visar att han tänker rätt vilket mycket få partiledare gör.

    57
    • Grebom5. Det samma kan man säga om Jimmies fd flickvän/fru Louise Erixon i Sölvesborg. Suveränt tålmodig och skicklig på att sitta och svara på journalisters enfaldig frågor som upprepas in absurdum.

      10
  3. Nu har Nooschi möjlighet att visa att hon menar allvar med sina löften till Pensionärer och vanliga knegare.

    67
    • Ja, såssarnas förlängda arm, i form av LO-skatan Gideonsson har ju i alla fall klart deklarerat att förbättrade pensioner bara är att Fetglömma. Få se om vänstern har laddat med skarpa skott.

      50

Kommentera