Inget intresse för svenskfientlighet från 7-klövern

INVANDRING. Riksdagsseminarium om svenskfientlighet, där ungdomar berättar om sina upplevelser av brott de utsatts för på grund av att de är svenskar. Inga politiker från övriga partier kom till seminariet trots inbjudan, skriver Björn Söder (SD) på Twitter.

Det är tydligen bara Sverigedemokraterna av riksdagspartierna som tar problemet på allvar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Inget intresse för svenskfientlighet från 7-klövern

 1. det viktigaste fycks vara att efter valet splitra fackförening det är uppenbart viktigare än att lägga ned publikservis??

 2. Jag tycker att det är fullständigt respektlöst att inte delta, mot oss, mot det svenska folket och inte minst mot SD! Så typiskt!

 3. Väldigt talande, dom som är orsaken till den slappa utvecklingen i Sverige är för fega att ställa upp och ta ansvar!

  Ynkryggar!

  11
 4. Varför skulle sjuklövern bekymra sig om hat mot svenskar. Svenskar är ju inte hotade på något sätt, vi är ju en majoritet och humanitär stormakt.

  6
  1
 5. Ett bevis för att svenska folket inte betyder ett dyft, för våra politiker som anser sig ha rätt värdegrund.
  Håll detta i minnet gott folk, vid valet 2022.

  20
 6. Hitler hade inget intresse av judars utsatthet för nazismen i tredje riket heller!!! Så det är ju inte så konstigt egentligen!!!

  25
  2
  • Antagligen är det så de tänker plus att de skulle bli jagade av media som skulle kräva att de gör avbön för att de har något med SD att göra.

   35
   • Dom flesta politiker lever låååångt från verkligheten.Men,dom som inte tar sig tid eller inte ens ids lyssna på vad våra barn och ungdomar upplever varje dag bara för att dom är vita Svenskar glömmer bort en viktig sak.Det är framtida väljare ! och tänk att jag tror att många ungdomar lägger sina röster på SD när det blir dags för dom att gå och rösta…..

    10

Kommentera