11 thoughts on “Christopher är skitförbannad på Expressen

 1. Christopher är ett esse’. Vilken grym satiriker! Och på rätt sida dessutom! Det är vi inte bortskämda med! Min eloge till honom!👍🙏

  17
 2. Apropå Expressen, så skriver gammelmedia ALLTID GULLIGT, om de PK-certifierade kräken, mördarna och våldtäktssvinen. Vad ska de göra, de har ju valt sin enkelspåriga järnväg rakt in i kaklet.

  Men pass upp, det kanske kommer en betongvägg bra mycket tidigare, så ni och er tidning stoppas av en förändrad tidszon, som heter framtid! Och störtar i den mediala graven för alltid!

  17
 3. Exfrun gifte sig och skilde sig i omgångar med Afrikaner, vilka alla flyttade in i Sverige och blev medborgare. En kommunistisk metod för människosmuggling. Kan ju vara rätt lukrativt för en svensk kvinna? Undra på att muslimer kallar svenska kvinnor för ”horor”. I varje fall den kommunistisk/feministiska delen av de svenska kvinnorna har uppenbarligen kort väg till att ”hora”.

  29
 4. Även AB har en artikel. Där får mördaren från kartellen förklara vad våldet beror på. Han har suttit i 18år både i Finland och Sverige så han vet allt omkriminalvård. Bättre mat i Finland.
  Intervjun gjord av en stjärnögd feminist socialist.
  Nu har han studio och förespråkar mer skattepengar till ghettot. Skola. Fritids. Aktiviteter. Inspelningsstudios. Socioekonomiska orsaker. De andra är rika. Därför vill man sno. Mammorna har jobbigt att hinna med barn och jobb.
  Några frågor, har mammorna några jobb?ensamstående,bor inte pappan i annan bostad som han hyr ut?skolorna i ghettot är dyrast och får mest pengar per elev. Abf har studios redan. Lekplatserna bränns ner. Fritids är ockuperade av knarklangare för drog försäljning. För att man är utsatt kan man städa och hålla snyggt. Inte svina ner i trappuppgångar. Sopor som flyger runt. Kan inte han och feministen åka ut och hjälpa till att hålla rent och sopa framför egen dörr?

  34
  • Det finns inga utsatta områden, bara utsättande människor!

   Om dessa samlas i ett område till ett visst antal, och man sedan tar och sprider ut dem i samhället, så får vi inga utsatta områden, utan utsatta samhällen istället. FÖR UTSÄTTARNA GER INTE UPP SITT VÄRV!!!

   Och vilket är egentligen bäst??? Att ha dem samlade på ett ställe så man vet var de är, eller att ha osäkra oroshärdar lite överallt i samhället, som man inte vet nåt om??? SOM ETT MELLANÖSTERN I KRIGSTILLSTÅND!!!

   22
 5. Vilket tjat, han är ju förbannad på allting.
  Vi vanliga, skall vi upprörda? Denna händelse är tragisk, men vad kostar maten, hyran och bränslet osv, det är intressant.

  6
  33
  • Jag blir väldigt upprörd av barnmord. Särskilt de utförda av föräldrarna. I mina gener sitter en spärr att döda och skada barn. I många av invandrarnas hemländer fattas tydligen spärren. Boko haram mördar lemlästar bortför barn. Som vanligt ligger flickorna sämst till.

   32
   • Boko haram, betyder: ”västerlandet förbjudet!” Det är så de ser på oss, de flesta som kommer hit från MENA-länerna.

    Islam är ren ondska!!! Utan denna lära, skulle det naturligtvis finnas ondska, men inte systematiserad och driven så skoningslöst på detta sätt, så man häpnar!

    Det finns inga gränser för hur ont det kan bli, när det gäller islam. Det är det som är det fruktansvärda. Vi har släppt in nåt helt otyglat, som vi vet fruktansvärt lite om, och låter det sen härja fritt i vårt land, och söndra och förstöra allt gott vi har byggt upp genom sekler. Det är hemskt, ja OFATTBART HEMSKT!!!

    20

Kommentera