SVT i valkampanjen

PROPAGANDA. I går sändes SVT Agenda, där två tidigare medlemmar i Kristdemokraterna träffas för att vädra kritik mot sitt gamla parti och SD. Lyssna till musiken, först gemytlig stämning , jazzmusik och kaffe, sedan kommer bilder som får de båda ”att må illa”, och då ändrar musiken helt i karaktär, skriver Johan Romin på Twitter.

SVT hade år 2020 5041 miljoner skattekronor att vara opartiska för. Fungerar det eller…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SVT i valkampanjen

 1. På SVT play kan man spela upp Agenda men avsnittet med avhopparna innehåller ingen musik alls. Det verkar som om SVT ändrat originalet och tagit bort musiken!

  • Så´fungerar klipp o Klistragänget på SVT, det ser vi även när dom som är kritiska till SVTs
   klimatpolitik blir inbjudna till debatt, men ibte i direktsändning, dom vill göra progra med dessa som dom kan klippa och ändra i, därför ingen direktsändning, flera stycken har erbjudit sig att ställa upp, men bara i direktsändning, men detta tackar SVTb nej till??

   Ganska talande!

 2. Sverige har ingen migrationspolitik. Det är det som är problemet. Aktivister i lägre tjänstemannaledet styr och resultatet kan vi nu se.

  33
  • Sverige har definitivt en migrationspolitik: Importera människor med låg IQ från 3:e världen, låt dem vara arbetslösa, gå på bidrag och rösta rödgrönt.

   22
 3. Ungefär 3 eller 2 å en halv politiker vill nog Sveriges bästa! Ingen av dom sitter i vår nuvarande regering!!

  23
   • Jag värdesätter din höga och ofta förlåtande nivå på din värdefulla och eminenta sida! Mvh Bengtis!

Kommentera