Özz Nujen borde åka hem till Kurdistan

MIGRATION. Bergsturken Özz Nujen, mannen som betalade terroristen Rakhmat Akilov svart så denne ”flykting” kunde vara kvar i Sverige och begå terrordådet på Drottninggatan den 7 april 2017 när fem människor och en hund dödades och tio skadades. En av dem som ”flyktingen” Akilov mördade var Ebba Åkerlund 11 år.

Nedan Özz Nujens ”flyktingar” en har till och med spaden med sig. Han tänker tydligen bli bonde när han kommer.

-Pettersson tycker att Özz Nujen ska åka hem till sitt älskade Kurdistan och bygga upp landet. Han kan ta migranterna med sig, han har erfarenhet från byggnads arbete med svart arbetskraft på Gotland, den erfarenheten borde duga i bergen också.

Om Özz Nujen på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Özz Nujen borde åka hem till Kurdistan

 1. Özz Nujens landsmän deltog hjärtligt i Seyfo. Jag undrar hur många syrianer/assyriers blod som finns på Özz Nujens förfäders händer. Kanske hans farfar till och med var en av de kurder som tog spädbarn och kastade mot en mur. Han härstammar från samma del.

 2. Jamen, han har ju helt rätt!

  Man måste skilja på flyktingar och immigranter!

  Flyktingar är oftast terroriserande våldtäktande AS! Medan immigranter kan vara rätt hyfsade ibland!

  MAN MÅSTE KLARGÖRA DEN EXAKTA BETYDELSEN OCH SKILLNADEN DÄRIMELLAN!!! Och inte luddigt sammanblanda som idag.

  Då får vi ALDRIG ordning på kriminaliteten, om vi sätter flyktingen på en piedestal!

 3. Özz Nujen ljuger och svamlar som alla ”nysvenskar”.
  1,3 miljoner av lögnarna kan inte försörja sig på annat än bedrägerier och stölder.

  13
 4. Märkligt att deras lögner inte får mer uppmärksamhet. Flyktingar ljuger om sin identitet, var dom kommer ifrån, vad dom har för utbildning och hur gamla dom är. Undrar om det finns någon flykting som talar sanning?
  Angående kompetensregnet från Syrien som SVT trumpetade ut var pinsamt. Det SVT helt missat var att flyktingarna själva hade berättat vad de hade för utbildning. Betyg och intyg hade de inte fått med sig. De ingenjörer och läkare som fått jobb sedan 2015 räknar man lätt på ena handens tumme.

  30
 5. Det var flyktingar tills de kom på turistvisum till det fredliga Vitryssland, och borde naturligtvis söka asyl där . När de fortsätter sin resa från fredliga Vitryssland till EU är de ekonomiska migranter.

  46
 6. Tycker också att Özz ska bevisa hur jävligt Sverige är genom att säga upp sitt svenska medborgarskap och flytta hem till Kurdistan för att stanna där.

  62
 7. Ja, att det är för jävligt har detta falsarium rätt i. Att benämna parasiter och bidrags-skojare som flyktingar är falsk varudeklaration. AS-dumt !

  52
 8. Ja tänk när den store ”komikern” skulle landa någonstans i den icke existerande staten Kurdistan, utanför flygplatser i Iran, Irak, Syrien och Turkiet skulle folkmassor samlas för att eventuellt får en skymt av deras hjälte.

  40
  1
 9. Özz Nujen är som en fiskmås, han gapar och skriker men Inge fattar vad han säger
  och mycket mindre vad han menar.
  Sen tror han att han är rolig ?, det får vi fråga tolken om.
  Men han skrattar mest själv åt sina skämt, till skillnad från svenska komiker
  då brukar publiken skratta.
  Sen uttalar han han om svensk politik, vad vi ska göra och inte göra.
  Typisk dryg invandrare som ska hålla igen truten, annars kan han fördelaktigt
  resa hem till Kurdistan.
  Här kommer vi aldrig anpassa oss till några kurdiska traditioner.
  Här gäller ” du gamla du fria”

  58
 10. migranter och flyktingar är samma sak..det är väldigt lätt att konstatera dessa så kallade flyktingar dom åker ju hem på semestern? för att sen komma tillbaks vilket då inte förklarar flykten
  sen är det ju andra regler innom Eu alla dom är och är eu medborgare har ochså rätten att emigrera fritt innom eu och det gäller bara eu medborgare..altså somalier och afganer har altså inget innom eu att göra inte heler muslimer då muslimska stater saknar den civilisation som eu kräver .
  det är altså inte en gotagbar anledning att som i Sverige skicka soldater till afganistan kriga med regeringen åka på stryk och fly med svansen mellan benen och ta med sig landets skurkar och medlöpare . afganska stridskrafter skall lämnas i Afganistan!

  38
  • Flykting är en internationellt erkänd status som ett land kan ge ett annat lands medborgare. Under flyktingkonventionen får då denne person samma legala status och rättigheter som landets egna medborgare. Status flykting kan du i Sverige få först efter att Migrationsverket klassat dig som flykting.
   Migrant är en person som vill flytta till ett annat land.

   Det är en markant skillnad och vi ska inte låta socialisterna urvattna betydelsen. Av samma anledning ska man inte heller låta journalister komma undan med att kalla asylsökande för flyktingar eftersom de är inte flyktingar.

   28
 11. Att Özz Nujen får vara med i tv-program är ju sinnessjukt med tanke på Akilov. Det kan bara hända i Sverige där det fjäskas för kulturberikare oavsett vad de ställer till med.

  56
 12. – men de 50% av svenska befolkningen, som är dummare än genomsnittet,
  fattar inte att han är en del ev invasionen av Vårt Fosterland !

  – det är tillåtet – och accepterat , att vara dum.

  58

Kommentera