Hon nekas parkeringstillstånd – trots amputerade ben

INSÄNDARE. Carina Svensson har fått avslag på sin ansökan om parkeringstillstånd för funktionsnedsatta. Hon anses bara ha en ”viss” funktionsnedsättning: båda hennes ben är amputerade, skriver Sydsvenskan, bakom betalvägg.

Hade denna artikel varit publicerad första april så hade jag utan tvekan trott att det var ett aprilskämt men den var publicerad den 10 november i sydsvenskan.

Till Carina Svensson som undrar varför hon inte får parkeringstillstånd för funktionsnedsatta så är den enkla förklaringen den att det är för att du är svensk.

Hade du kommit hit från något MENA – land och blivit importerad av en landsman som har för avsikt att utnyttja dig i sitt assistansbolag så hade du utan tvekan fått parkeringstillstånd. Och inte bara det utan troligtvis också assistanshjälp dygnet om.

En svensk kvinna utan ben nekas alltså att få ett sådant medans MENA – iter får det på löpande band så att dom kan hoppa omkring på Liseberg och klättra på pyramider i Egypten vilket ju somliga av dom stackars ”handikappade” nysvenskarna har avslöjats med att göra.

Kommunen konstaterar att hon lider av ett visst funktionshinder. Att inte ha några ben är bara ett visst funktionshinder när det gäller en svensk men när en bedragare från ett MENA – land får en vårta på lilltån så ställer samhället upp med alla tillgängliga resurser. Då saknas varken personal eller pengar.

Joakim Floren som är chef på trafikregleringsensenheten i Malmö säger att han inte kan uttala sig om det speciella fallet utan hänvisar till den lagstiftning och praxis som finns.

Sanningen är nog snarare den att han inte vill eller vågar uttala sig och därför så uppmanar jag Joakim Floren att under en veckas tid vinkla upp sina båda underben bakåt och sedan binda upp dom så att han kan känna hur det är att ha ett visst funktionshinder.

Detta flagranta exempel visar med all tydlighet att svensken behandlas som andra klassens medborgare i eget land medans hitkomna ”flyktingar” som troligtvis inte har bidragit med annat än kostnader och sociala problem är dom verkliga vinnarna i detta sjuka land.

Detta exemplet på hur man diskriminerar och rent ut sagt hånar en svensk är nog det värsta exemplet jag hitintills läst om.

Till sist Joakim Floren, hade du vågat behandla en s k nysvensk på samma sätt?

Sandor Herold, Malmö

***

Malmö är värst men även övriga landet har stora problem med så kallade bilmålvakter. När jag senast kollade (år 2017) ägdes tio procent av Malmös bilar av bilmålvakter. Bilens skrivs på en person utan tillgångar, för det får han några hundra per månad. Sedan kan den verklige bilägaren uppträda hur han vill eftersom böter hamnar hos målvakten som inte betalar. De struntar i alla värderingar och gemensamma regler. De struntar i Sverige. Det verkar inte som de heter Man i Aftonbladet och Expressen…de hotar hela vårt samhälle och heter i verkligheten Ibrahim, Mohammed, Hossein, Ahmed osv. det vill säga de har samma namn som de som skjuter och våldtar…

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden som jag beställde i april 2017.

Bilmålvakter i Expressen/Kvällsposten
Aftonbladets bilmålvakter

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden som jag beställde i april 2017.

 1. Sahib, Ibrahim Jalil Hamid, Malmö. 42.280 – 56.094.645 kronor
 2. Almayyahi, Mohammed, Abdulhafedh Badr, Malmö. 11.408 – 15.157.850 kronor
 3. Wandi, Majid Hossein Mohammad, Eksjö. 10.848 – 14.311.550 kronor
 4. Abdulaziz, Adnan Ahmed, Malmö. 10.706 – 14.310.050 kronor
 5. Stenberg, Hasse, Göteborg. 11.185 – 13.774.245 kronor.
 6. Rahim, Thoalfekar Alaa, Utvandrad. 10.176 –13.427.305 kronor
 7. Hakulinen, Eero Andreas, dödsbo, Göteborg. 7 611 – 9.417.800 kronor
 8. Kourdieh, Mustafa Ismail, Malmö. 6.639 – 8.750.768 kronor
 9. Mohammed, Fares, Malmö. 5.419 – 7.183.925 kronor
 10. Al-Shaikhli, Jamal Abbas Shihab, Okänd. 4.657 – 6.185.280 kronor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Hon nekas parkeringstillstånd – trots amputerade ben

 1. inte lätt för myndigheter och deras institutioner att tilldela samtliga med
  handikapp ”grädde på moset” och andra me likn. ”men” inget grädde alls
  på moset…ntn alla har något handikapp, mao är det mer normalt ha detta,
  än att inte ha nått handikapp…är man som t.ex som mig korkskalle inom
  re mesta, inte fan kan jag kräva att bli daltad med till dödagar för detta mitt
  handikapp…har man inte ben, men armar/händer, fick man väll gå på hän-
  derna, inge mer me de å inte vara allmänheten till last…så inom allt, en del
  har, andra har inte busspengar hem, medan andra får ta te apostlahästarna
  …går jag på händerna till krogen för å dansa schottis, skulle de bli en syn
  som heter duga för våra Asagudar…ser detta framför mig, å ler i mjugg

 2. Ett begränsat antal P-tillstånd gör att godkännande bara ges i särskilt ömmande fall. Är du etnisk svensk är du förlorare från början. Det räcker tydligen inte att ha förlorat båda benen. Om ditt namn klingar exotiskt, räcker det med en finne i baken eller begränsade mentala gåvor. Bara tanken att neka en parasiterande invällare ett handikapptillstånd, ses som en diskriminering och rent nazistisk av det korrumperade svenska PKsamhället.

  30
 3. Vad gäller fordonen, så förstår ingen, i varje fall inte jag, varför inte myndigheterna driver in de fordon MÅLVAKTEN ÄGER för att få in böter mm. Om bilmålvakten inte formellt är ägare, så borde denne anses ägna sig åt biluthyrning.

  I alla andra länder skulle myndigheterna ha hämtat in de fordon vars ägare inte betalar för sig. Sedan sälja dem för att få täckning för skulder etc. Visserligen måste sannolikt ett militärt förband inledningsvis bevaka uppställningsplatsen med skarpa vapen, men detta lagtrots kan inte få fortsätta. Givetvis skall liksom i andra länder varje gång polis påträffar ett fordon som står som tillhörig en målvakt, fordonet klampas och sedan bärgare tillkallas. Transport med väpnad eskort. DET GÄLLER ATT TA DE DYRASTE FORDONEN FÖRST. Att sälja ett dylikt målvaktsfordon skall bara innebära att skulderna överförs till nye ägaren.

  Problemet är förståss att de vänsterextrema politikerna är medverkande i bedrägerisystemet. I Malmö innebär detta att alla som kallar sig Sossar, Muppar, vänster, center är korrupta.

  28
  • @Roland Salomonsson.
   I andra länder tillåtes inte ”bilmålvakter” att registrera in nya fordon innan alla parkeringsböter är betalda och
   i flera EU stater, bland annat i Dk tas till och med fortkörares fordon i beslag och säljs, oavsett vem som står som ägare!
   Mvh.

   20
  • Roland Salomonsson:
   Just det du efterlysta sker i bl.a. Berlin.
   Fordon som kör i rasande fart,eller kriminella band står skrivna för beslagtages. Även ombyggda s.k. ”stilade” fordon,tages ur trafik.
   Sedan sker detta du befarar,att inbrott sker på de platser dessa bilar förvaras.
   Såg en bild från beslagtagna vagnparken,där fanns verkligen lyx-fordon som inte du o. jag skulle haft råd att anskaffa….

   14
  • Roland Salomonsson skriver:
   12 NOVEMBER, 2021 KL. 12:33

   Men lugn, nu får vi snart landets första statsminister och Magda har lovat ordning och reda i landet, efter företrädaren Löfven.

 4. Låt vanligt folk få ha några felparkeeingar i registret men efter rimligt antal bör fordonet omedelbart tas i beslag. Forsla bort bilarna för att inte återlämnas förrän eventuella böter och parkeringsavgifter betalats in till sista kronan. Således om man har 50 miljoner i P böter att betala så blir det till att göra det innan man får se röken av bilen igen. Detta bör göra hela idén med bilmålvakter olönsam.

  14
 5. Jag har förstått att parkeringstillstånd är en handelsvara som går att sälja dyrt. Man får ha en läkare från sitt hemland som skriver ett intyg. Undrar om det finns några hederliga läkare från Mellanöstern? Knappast dom utnyttjar systemen till fullo.

  28
 6. I det utanförsområdet som jag bor i finns det ett antal bilar mer handikappstillstånd men jag har inte sett någon handikappad komma ur bilarna, verkens förare eller passagerare.
  Vanlig ordning så är det ju ”svenskar” som har tillstånden.

  31
 7. Båda benen amputerade och kör bil?
  Eller har hon medhjälpare som kör och själv sitter i rullstol?
  Vi vet för lite i fallet för att döma.
  Att bara gissa och sedan döma är inte rätt, låt oss veta mer käre Sandor.

  5
  34
   • karlakerman! Naturligtvis och därefter tar hon sin elrullstol och kör dit hon vill, alltså lika, nej lättare än om du ska gå för egen maskin.

    Fortfarande gäller att vi vet för lite, men här på sidorna får vi inte hela bilden klar för oss alla faktiska detaljer.
    Döm inte förrän du vet bättre!

    3
    24
   • Pettersson!
    Tror du jag är så dum så jag inte vet det?
    Faktum kvarstår vi kan se handikappade med ben amputerade som deltar i sportaktiviteter, m.a.o. du behöver inte vara sämre med ett handikapp än utan och varken jag, Sandor eller du vet hur det står till med Carina.

    23
  • Grebom 5:
   Att sakna ben utgör inget hinder att framföra en bil. Så länge du har syn,armar o. händer sköter du detta manuellt…
   Vissa svårt handikappade t.o.m.,med hjälp av munnen !!

   23
  • Du är löjligt okunnig!
   Först så ställer en myndighet ingående i samhället upp för den handikappade etniska svenskan och hon får bidrag till en handikappanpassad bil. I regel sköts reglagen med händerna. Sen kommer en annan myndighet och underkänner det första beslutet genom att vägra handikapp-parkering. Tanken måste vara att hindra kvinnan från att komma i arbete. Typiskt SOSSE-HAVERI!
   Skall vi gissa att kvinnan öppet är icke-kommunist och skall straffas in i kommunismen?

   21
   • Roland S!
    Ponera att det är som du skriver, med statens hjälp är hon då lika mobil som oss andra.
    Behöver hon då en hcp plats?
    Okunnighet är en sak, dumhet något helt annat, att inte ta till sig fakta utan bara döma är ännu värre.

    10
   • grebom5:
    Du verkar aldrig ha sett att normalt är handikapp p-platser bredare, kanske för att det behövs plats för en rullstol till föraren, ełer vad tror du ?
    Sen kan man ju alltid hoppas att byråkraten blir riktigt fysiskt handikappad, inte bara mentalt som han verkar ha nu.

 8. Ja mycket galet har man hört genom åren men när jag hörde detta på radion igår så höll jag på att åka upp i taket. Hustrun sa att om inte två amputerade ben räcker för att bedömas som handikappad vad krävs då?. Sannolikt handlar det bara om fel efternamn, då ett mer ”internationellt” namn hade blivit bifall på sekunden.

  47
 9. Nu tycker jag Sossekvinnan Jameh verkligen har kvalificerat sig för en ministerpost .
  Allt tyder på att Etniska Svenskar ska behandlas på ett sätt att de flyttar från enklaven Malmö.
  Om det inte går tillräckligt fort , kan vi kanske kasta sten på de oönskade.

  35
 10. En svensk kvinna med amputerade ben har väl inget värde för invasionen av
  Vårt Fosterland.

  ” Invasionstrupperna” får naturligtvis både parkeringstillstånd och underhållsbidrag.

  Tips om en intressant studieresa:

  En rundresa i Södertäljes norra förorter;
  Studera alla vita marmorslott!
  Studera bilparken!
  Studera lejonen på grindstolparna!

  Studera också alla enorma polisutredningar om bl.a. underhållsbidrag i miljonklassen i Södertäljeområdet.

  39
 11. Det här är inget som ska skrivas om .
  Den socialdemokratiska värdegrunden skapar såna här problem.
  Beträffande målvakterna för bilar räcker det om ni skriver om Svensken Hasse Stenberg . Övriga har värdegrundsskydd .

  34

Kommentera