Ryssland ligger bakom krisen vid Polens gräns

UTRIKES. Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) är oroad över säkerhetsläget för Europa. Det säger han till Sveriges Radio Ekot med anledning av flyktingkrisen vid Polens gräns mot Belarus.

Det här är en hybridattack. Det här handlar om att destabilisera Polen, det handlar om att destabilisera Europa. Det handlar om att skapa ett spänt läge, säger Peter Hultqvist. Enligt Hultqvist försöker Ryssland flytta fokus från vad som händer i Ukraina.

-Pettersson har noterat att SVT och övriga media helst visar frysande och hungriga barn vid gränsen. Filmer visar dock unga aggressiva, vapenföra män som försöker ta sig in i EU. Det är en invasion, inte en flyktingvåg.

Undrar hur gänget nedan kommer att uppträda när de inser att de blivit lurade. När de märker att det inte finns några fina jobb eller bostäder och att brudarna inte står på kö?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ryssland ligger bakom krisen vid Polens gräns

 1. åutin eller någon annan öster ut har ingen orsak stt fundera på vad Sverige tycker om något ting ! hur många nedskjutna spinonflygplan ligger nedsjuta i Östersjön ?? det enda Sverige givit ryssland är en massa jävulskap före värslkriget till i dag ? dom kan inte prata !ed varandra väre än sd och c ..
  sverge är fullständigt betydelselöst för ryssland . ett land med tio miljoner invånare där man i bästa fal jan beväpna en tredjedel..sen kommer natuligtvis vänstern att sjuta åt fel håll!!

  2
  1
 2. Peter Hultqvist har grava psykiska besvär. Han ser Putin som den som orkestrerar allt ont i världen. Men jag är övertygad om att Putin skiter blankt i både Sverige och Peter Hultqvist.

  12
  3
  • Det är inte underligt. Sverige vill ha dessa barbarer att förstöra Sverige ytterligare. Vi ska nog tvingas hysa in dem i våra hem också För att hysta upp flera tusen bostäder i all hast kan ju vara problematiskt. Samtidigt som vi tar in nästan 7-8 000 per månad ändå från Afrika med omnejd.

 3. Hultquisling är en total idiot som är en fara för rikets säkerhet.
  Det är väl inte Rysslands fel att EU har infört grundlösa sanktioner mot Vitryssland.

  16
  1
 4. Det märkliga är att alla de där s. k. flyktingarna har släppts in i Vitryssland. Det kan inte vara möjligt att det finns fler länder med en så usel gränskontroll som vårt. Det är väl helt klart att de är inbjudna av Lukasjenko. Ryssland kunde absolut gjort något som förhindrat denna ”flyktingkris”, eller invasion av arabhanar.

  12
  1
 5. Vad har man för belägg att påstå att RYSSLAND ligger bakom asylmigranternas våg genom Vitryssland?
  Eller som vanligt allt är RYSSLANDs fel? Varför vill inte asylmigranterna stanna i en hel rad konfliktfria länder och vill just till Tyskland eller Sverige?
  Visst igen RYSSLANDs fel…
  Inte alls värdigt att skylla på de andra länder det som man skapar och orsakar själv…

  38
  1
 6. Lyssnade på din video ovan…
  Men den var ju från Abzurdistansk sikt ”helt okorrekt”.
  Här sitter en kvinnlig expert inom området och påstår att ”flyktingarna är en påtryckning” från Ryssland genom,att söka skapa oro inom EU,med hjälp av dessa vildsinta imigranter….
  Är dessa inte som de miljoner ”stackars rara arbetsamma individer” som redan bosatt sig hos oss??
  Vissa av dem har betalt uppåt 170.000:- för familjens resa till Vit-Ryssland.

  23
  1
  • Vi får se hur EU kommer stå emot och hjälpa Polen, risken är att de viker ner sig och släpper in migranterna, tyvärr.

   21
   1
   • Ja hjärtan blöder hos Tysk TV….
    Här visas en filmfrekvens som tillkom för några dagar sedan, om och om igen !
    En av charterturisterna försöker med en bultsax klippa ner Polska gränsnätet !! Och sprayas därvid med tårgas.
    Stenbock som efter sin pension ofta gjort charterresor till olika länder i Europa,har aldrig haft med sig ett sådant verktyg,eller sett någon annan klippa ner staket ute på Kanarieöarna !! 😉

    13

Kommentera