Är det är okej att vara vit?

RASER & RASISM. Några ”Det är okej att vara vit” reklamblad publicerade offentligt har utlöst en polisutredning om hatbrott i Basingstoke, i södra England. Lapparna hittades på lyktstolpar på vägar i Basingstoke och nära Basingstoke College of Technology.

Hampshire polisen uppmärksammades på lapparna av en invånare på torsdagen och sa att de behandlades som en ”hatincident”, rapporterar BBC.

Lokalinvånaren Priya Brown sa: ”Denna taktik är att splittra och den har ingen plats i dagens värld. Medoden används medvetet av nynazistiska grupper och vita överhöghetsgrupper. Det började i USA men vi har sett det här i UK.”

-Pettersson säger att när den vita minoriteten yttrar sig är det rasism och nazism, när färgade gapar är det inkluderande.

Att den vita rasen är en minoritet i världen verkar bortglömt.

-Pettersson håller i varje fall helt med dem som satt upp lapparna ”det är okej att vara vit”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Är det är okej att vara vit?

 1. det är ju då at den svarta rasen har alltid varit avundsjuk på den vita!
  detta började redan på vikingatiden när man tog trälar dom dom inte försvarade sig var ju lätta byten man kan konstatera att den via rasen är starkare och agresivare gissa varför det varit så många krig i Europa

 2. Black Lives Matter = fint och rätt och demokratiskt och bäst på alla sätt och vis, även när det blir upplopp.
  It’s OK to be white = nazism och hat! Även helt utan upplopp, bråk eller liknande.

  Logiken är bländandande.

  11
 3. Jag skall skämmas över att jag föddes vit och på det blev rasist utan jag hade en aning om det på köpet i detta moderna samhälle!!
  Skall jag nu få mardrömmar över att jag skall drömma om att vakna upp svart i morgon får jag väll söka psykologisk hjälp där MP psykologen konstaterar att detta är helt normalt och jag numera inte är vit utan blivit melerad eller helsvart i min hy så har väll de rätt och blir då skyldig att ställa mig i kö hos polisen för ny identitet sam foto för mitt pass.
  När jag ändå är där talar jag om att jag är en hen så jag kan samtidigt smällta in i alla regnbågs grupperingar som jag tydligtvis har saknat tillhörighet/ intresse av tidigare.
  Så nu kommer jag bli den mest populäre svensk som finns och som alla drömmer om på SVT.

  24
 4. Den brittiska polisen har gått ifrån att vara en mysig Bobby till att överträffa både Gestapo och Stasi, tillsammans.

  34
  1

Kommentera