12 thoughts on “Var Väderleksprofeten Falb en föregångare till Greta

 1. Tittar just på nyheterna från MDR, (Sachsen) och hur barn o. äldre gläds över vinterns första snö !
  M.a.o. tycks ”klimatuppvärmningen” gjort en paus,nu i November.
  T.o.m. en av väderexperterna fick erkänna,att detta fenomen inte är ovanligt och räknade upp en mängd år,med lika tidig vinter.
  Stenbock undrar nu över om Glasgow-mötet,med jordens töntar var en helt bortkastad utgift ?

 2. Det är inte endast aktuellt med jordens möjliga undergång någon gång när vi och hundratals kommande generationer redan är döda. Meteorkrock?

  Jag tror vi på riktigt redan nu skådar början till IKEAs undergång. Arvingarna växlar spår från det som var Ingvar Kamprads inriktning och som man blev världsbäst på, att sälja möbler.

  Nu ska man köpa aktier i kolkraftverk tillsammans med Rockefeller m fl miljardärer och lägga ner kraftverken. Vem vinner på det? Inte är det småfolket som pappa Ingvar värnade.

  Som i många familjeföretag – utförsbacken börjar i första arvgenerationen för att sluta i katastrof i den tredje. Ska vi gissa att kineserna med sina egna kolkraftverk tar över IKEA om 30 år?

  10
 3. Underligt att domedagen återupprepar sig. Det borde räcka med ”jordens undergång”, en gång. Dvs. varje gång jorden går under, händer inte ett skit!

  28
 4. Tonläget hos miljömupparna höjs hela tiden – sannolikt i takt med att de saknar bränsle (vetenskapligt belagd fakta).
  För det vet ju alla, att klimatforskare inte är vetenskapligt grundade. Bara för att de blivit fler beror ju främst på att det är lukrativt. Så fungerar marknaden.

  30
 5. Är det den 26 konferensen de håller, och till vad nytta?
  Kostnader och privatflygsförtjänster.

  En ursäkt för nationers ledare att komma bort från sina egna nationers problem.
  En chans för reportrar att sprida sina egna antaganden och en flicka som borde läsa för livet och inte prata klimat, för kli mat är för grisar.

  31

Kommentera